Løbehjul

Løbehjul kan være en sjov og smart måde for dit barn at komme i skole på eller et hurtigt smut hen til en legekammerat. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af løbehjul bl.a. fra Razor og Segway.

De sejeste tricks på løbehjul!

Flere og flere laver tricks på løbehjul. I videoen ser du børn lave flere forskellige tricks.

Forsøg dig med tricks på en lille skateboardrampe i nærheden af dig. Et af de mest almindelige tricks er et bunny hop, som er et hop hvor du står på løbehjulet imens du hopper.
 

Husk hjelm og beskyttelsesudstyr når du bruger dit løbehjul til tricks og andet sjov.

Sus afsted på et sejt og hurtigt løbehjul!

Uanset om du skal en tur hen til en god ven eller naboen, hente nogle få ting ved købmanden eller er på vej i skole, så er et løbehjul det perfekte transportmiddel! Løbehjul er meget populære blandt børn, for det er den perfekte kombination af legetøj og transport.

Selv de voksne synes godt om løbehjulet, fordi det kan foldes sammen, og derved er det super nemt at opbevare og transportere. Smid det f.eks. bag i bilen, når i er på vej i parken eller sommerhus – så er den udendørs underholdning sikret!

Forskellige typer af løbehjul - kør eller lav tricks

Der findes flere forskellige slags løbehjul, som er konstrueret forskelligt, så de passer til forskellig brug. På Bilka.dk har vi selvfølgelig alle de forskellige typer af løbehjul, så du med garanti finder lige præcis det løbehjul, der passer til dit barn.

Løbehjul med 3 hjul – begynder-løbehjul

Skal du gå ned og handle? Så kan dit barn sagtens køre på løbehjul ved siden af dig og så bliver handleturen pludselig meget sjovere, når dit barn kan drøne afsted!

Til familiens mindste foreslår vi et løbehjul med 3 hjul, der gør det nemmere for barnet at holde balancen. På den måde kan dit barn komme i gang med bruge et løbehjul ret tidligt, f.eks. som 2½-3 årig. Og så kan handleturen blive sjov for selv de mindste børn!

Trick løbehjul

Trick løbehjul passer bedre til de lidt større børn, og kan enten bruges derhjemme på vejen, på parkeringspladser eller i en skatepark. At lave tricks på løbehjul kræver masser af øvelse og god teknik.

Det særlige ved trick løbehjul er at de er konstrueret til at kunne holde til de slag, som løbehjulet får når du lander hårdt eller skævt ned på det under et trick. Løbehjul holder desværre ikke evigt, men trick løbehjul er forstærkede, så de holder bedre til tricks end almindelige løbehjul, som egner sig til leg.

Det er ikke altid nemt at se forskel på almindelige løbehjul, men for at gøre et trick løbehjul mere solidt kan denne løbehjulstype ikke altid foldes sammen eller justeres i højden.

Løbehjul til transport

Hvis løbehjulet skal bruges til transport anbefaler vi, at du vælger et løbehjul med store hjul. Løbehjul til transport kaldes også ofte løbehjul til voksne, men kan også sagtens bruges af børn, da de kan justeres. Det smarte ved løbehjul til transport og almindelige løbehjul er at de kan foldes sammen, så de er nemme at snuppe med i skole, på arbejde eller på farten. Fordelen ved de store hjul er, at de ruller hurtigere, er mere retningsstabile og mindre ufølsomme overfor ujævn vej. Gummihjul er desuden mere behagelige end plastikhjul.

Husk cykelhjelm og beskyttelsesudstyr!

Uanset hvilket løbehjul dit barn giver sig i kast med, så husk det allervigtigste: nemlig at beskytte hoved, hænder, albuer og knæ. På Bilka.dk finder du både cykelhjelme og beskyttelsessæt som du kan købe samtidigt med løbehjulet, så du er sikker på at dit barn kan komme i gang med at bruge løbehjulet med det samme.

Løbehjul fra alle de kendte mærker og til gode priser

På Bilka.dk finder du løbehjul fra alle de mest populære mærker, f.eks. My Hood, Razor og Segway. Derudover finder du også altid et stort udvalg af løbehjul med kendte figurer f.eks. Frost, Cars og Star Wars. På Bilka.dk har vi skarpe priser på løbehjul, så du kan gøre en god handel. Når du køber online får du altid hurtig levering.

Elektriske løbehjul og balanceboards bliver også mere og mere populære blandt børn og unge, så det finder du selvfølgelig også et stort udvalg af her på siden.

Et løbehjul udvikler dit barns motorik og balance

En fordel ved et løbehjul er, at det kan være med til at udvikle og styrke dit barns motorik og balance. At mestre et løbehjul er ikke svært for børn, men bevægelserne med at sætte af med ét ben samtidig med at armene skal kontrollere styret og balancen skal holdes på det andet ben, er en god øvelse for dit barns koordinationsevne.