Skaterhjelm

Det må gerne være sjovt at køre på skateboards, men det må også være trygt. Derfor er en sikker skaterhjelm et must for enhver, der kører på to hjul. Leder du efter sådan en hjelm? Se vores fine udvalg af sikre og godkendte skaterhjelme og bestil på Bilka.dk.

Find skaterhjelm til skateboarding

Flere familier og danskere er begyndt at tage både cykelhjelm og skaterhjelm til sig. Og det er med god grund. En hjelm er nemlig den vigtigste del af dit beskyttelsesudstyr. Det er også det første, du bør anskaffe dig, når du vil suse afsted på skateboards, rulleskøjter og lignende. 

Bestiller du fra Bilka.dk, kan du regne med, at de lever op til nødvendige godkendelser. Desuden har vi ubegrænset returret. For dig indebærer det:

  • Du beskytter bedre dit hoved mod skader og slag

  • Du kan være mere tryg på rampen og asfalten

  • Du får et behagelig design og en god pasform

  • Du kan vælge mellem flotte farver og fine designs

Flere af vores skaterhjelme er godkendte efter Europæisk EN1078 standard. Det betyder, at du kan bruge hjelmen til både skateboarding og cykling. Det er vigtigt, at du kender forskellen på disse to. En skaterhjelm er designet til at beskytte baghovedet og kan modtage flere slag. Cykelhjelme går ikke hele vejen ned i nakken og skal udskiftes efter ét hårdt slag.

Sådan skal din skaterhjelm sidde

For at opnå den bedst mulige beskyttelse, er det vigtigt, at hjelmen sidder rigtigt. De fleste af vores skaterhjelme har regulerbare spænder i hver side af hjelmen og bag på hjelmen for hurtig justering af hovedstørrelse. Læs mere om de enkelte egenskaber og funktioner ved at klikke ind på hjelmen.

Først skal du vælge en størrelse, hvor din hovedomkreds i cm ligger midt i. Alternativ kan du kigge i din gamle cykelhjelm og finde din størrelse. Når du har fundet størrelsen, skal du spænde hjelmen fast, uden at den sidder for stramt. Stropperne skal danne et Y lige under dit øre, men uden at røre øret. Hjelmen sidder korrekt, hvis du ka’ ryste let på hovedet, uden at hjelmen bevæger sig.