El løbehjul

Et el løbehjul er den perfekte løsning til dig, der ønsker nem og hurtig transport. Tag den med i bussen eller få vind i håret. Vil du gøre hverdagen lidt sjovere? Så er det vores el løbehjul til voksne og børn, du skal se på.

Populære mærker

El løbehjul regler

Ved brug af el løbehjul, er der visse regler og krav, du skal skal overholde. I denne guide har vi samlet et overblik over reglerne til dig, så du kan lære dem at kende og følge dem i trafikken. Det er vigtigt, at du overholder reglerne for at beskytte dig selv i trafikken.

Elektrisk løbehjul - Din moderne smutvej

Du kender det sikkert godt. Forestil dig, at du er ved at komme for sent på arbejde eller i skole. Lige som du skal sætte dig op på cyklen, opdager du, at den er punkteret. Her kommer vores elektriske løbehjul ind i billedet. Som alternativ til bil og offentlig transport kan du med et el løbehjul nemt komme fra A til B. Kort fortalt:

  • Du undgår at møde svedig på arbejde.
  • Du kommer hurtigt frem. 
  • Hverdagen bliver sjovere og mere praktisk.

 

Et el løbehjul er bedst til kortere afstande, hvor du skal hurtigt fremad på en overskuelig måde. Nyd vinden i håret, mens du suser afsted. Skal du med tog eller bus, kan flere modeller også blive klappet sammen – lige til at tage med under armen. 

 

Find el løbehjul til voksne

Måske du bedst husker de klassiske løbehjul fra din egen barndom. Her gjaldt det om at skubbe med egen kraft. Sådan behøver det ikke længere være. For et el løbehjul er bestemt ikke kun for børn. Med el løbehjul til voksne kan du køre hurtigt afsted på arbejde. Takket være den elektriske motor kan du vinke farvel til cyklen og bilen. Det er både behageligt og nemt at komme rundt.

 

Overvejer du et el løbehjul?

Mange elektriske løbehjul er tohjulede køretøjer bygget på en ramme og udstyret med en elektrisk motor. Før du køber et, bør du tænke på, hvem du køber det til. Det er ligeledes hvor lange afstande, den skal klare, før du må lade den op igen. Køber du til et barn, bør du overveje lav maksimumhastighed for en tryg og sikker oplevelse. Anskaf derfor altid en god cykelhjelm før du eller et barn tager jeres første tur på et el-løbehjul. 

Køb dit elektriske løbehjul online her hos Bilka.dk. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!