El løbehjul

Et el løbehjul er den perfekte løsning til dig, der ønsker nem og hurtig transport. Tag den med i bussen eller få vind i håret. Vil du gøre hverdagen lidt sjovere? Så er det vores el løbehjul til voksne og børn, du skal se på.

Færdselsregler for el-løbehjul

Ved benyttelse af el-løbehjul, er der visse regler og krav der skal overholdes. Læs alt om reglerne for el-løbehjul i denne guide.

Elektrisk løbehjul - Din moderne smutvej

Du kender det sikkert godt. Forestil dig, at du er ved at komme for sent på arbejde eller i skole. Lige som du skal sætte dig op på cyklen, opdager du, at den er punkteret. Her kommer vores elektriske løbehjul ind i billedet. Som alternativ til bil og offentlig transport kan du med et el løbehjul nemt komme fra A til B. Kort fortalt:

  • Du undgår at møde svedig på arbejde
  • Hverdagen bliver sjovere og mere praktisk
  • Et miljøvenligt alternativ til benzindrevne motorer

Et el løbehjul er bedst til kortere afstande, hvor du skal hurtigt fremad på en overskuelig måde. Nyd vinden i håret, mens du suser afsted. Skal du med tog eller bus, kan flere modeller også blive klappet sammen – lige til at tage med under armen. Kend færdselsreglerne for el løbehjul.

Find el løbehjul til voksne

Måske du bedst husker de klassiske løbehjul fra din egen barndom. Her gjaldt det om at skubbe med egen kraft. Sådan behøver det ikke længere være. For et el løbehjul er bestemt ikke kun for børn. Med el løbehjul til voksne kan du køre hurtigt afsted på arbejde. Takket være den elektriske motor kan du vinke farvel til cyklen og træls CO2 udledning fra bilen. Det er både mere behageligt og et grønt valg.

Overvejer du et el løbehjul?

Mange elektriske løbehjul er tohjulede køretøjer bygget på en ramme og udstyret med en elektrisk motor. Før du køber et, bør du tænke på, hvem du køber det til. Det er ligeledes hvor lange afstande, den skal klare, før du må lade den op igen. Køber du til et barn, bør du overveje lav maksimumhastighed for en tryg og sikker oplevelse. Anskaf derfor altid en god cykelhjelm før du eller et barn tager jeres første tur på et el-løbehjul. 

Køb dit elektriske løbehjul online her hos Bilka.dk. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!