Løbehjul med 3 hjul

Børn elsker at være i bevægelse og udforske verden omkring dem. Med et trehjulet løbehjul fra Bilka.dk venter der mange timers sjov og leg på en sikker måde. Det tredje hjul gør nemlig løbehjulet ekstra stabilt, så dit barn har lettere ved at holde balancen. Gå på opdagelse i udvalget herunder. 

Leg og lær med et trehjulet løbehjul  

Et trehjulet løbehjul er ikke alene underholdende for familiens mindste, det er også lærerigt. Med et trehjulet løbehjul kan dit barn nemlig lære at koordinere sine bevægelser og opbygge sine motoriske færdigheder. De tre hjul gør, at løbehjulet har en god stabilitet, så selv helt små børn kan være med. Løbehjulet er også perfekt til større børn, der ikke er helt klar til at køre på et traditionelt løbehjul med to hjul. 

De mindste børn kan få stor glæde af at køre på et trehjulet løbehjul i selskab med mor eller far. Derfor kan det være en god idé at lade junior tage sit løbehjul med på indkøbstur eller en tur i parken. Når dit barn bruger løbehjulet på farten og i forbindelse med udendørsleg, vil han eller hun mærke en særlig form for frihed. Et trehjulet løbehjul kan være en fantastisk måde at udforske naturen på.  

Et trehjulet løbehjul kan også være en perfekt løsning til den daglige transport til og fra skole eller børnehave. Det lette og i mange tilfælde sammenfoldelige design gør, at løbehjulet er let at opbevare og tage med overalt.  

Sikkerhed i fokus  

Når det kommer til børn, er det altid vigtigt at have styr på sikkerheden. Trehjulede løbehjul er heldigvis ekstra stabile, så børnene kan have det sjovt på en sikker måde. Desuden kan du også få trehjulede løbehjul med skridsikkert bånddesign og store bremser. For optimal sikkerhed skal du selvfølgelig sørge for, at dit barn bruger cykelhjelm og beskyttelsesudstyr

For en sikker køretur skal løbehjulet også passe til barnets højde. På Bilka.dk finder du trehjulede løbehjul, som er justerbare, og derfor let kan tilpasses dit barn vækst. De fås også med ergonomiske greb og brugervenlig bremseklemme, så dit barn kan få en komfortabel og sikker kørsel.