Løbehjul til tricks

Bliv hård til fede stunts og tricks med et løbehjul, der er lavet specielt til formålet, fra siden her. Der er flere modeller af trick løbehjul at vælge imellem til både børn og voksne.

Lav fede tricks på dit løbehjul

Det er sjovt at løbe på løbehjul – og så tager det en del af transporttiden af, hvis man kører på det i stedet for at gå fra A til B. Men hvorfor kun bruge det til transport? Med det rette løbehjul kan man herpå også lave et væld af fede tricks. Det er en god måde at få bevæget sig på, så det er både sjovt, sundt – og ikke mindst super sejt!

Der findes et væld af instruktionsvideoer til den kunst, det er, at lave tricks på løbehjul – så er der med andre ord masser af inspiration at hente, når du skal i gang. I takt med, at du bliver bedre, kan du variere dine tricks og din freestyle-kørsel i det uendelige. Det gælder også i bl.a. parker og i haller, der netop er skabt til formålet.

  • Vælg imellem forskellige varianter
  • Besøg skaterramper og parker
  • Brug til både tricks og transport

Er du klar til at komme i gang med de forskellige tricks? I så fald kan du finde det perfekte løbehjul til formålet her på siden. Vi har nemlig et bredt udvalg i forskellige farver og seje udgaver. Heri finder du både modeller til voksne og til børn.

 

Vælg det rigtige løbehjul

Det er en god ide at sætte sig ind i løbehjulsgenren, når du skal købe dig selv – eller dine børn – en variant. Vælger du det rigtige, der netop passer dig, er chancen nemlig større for, at du får størst glæde af det, og får det brugt i lang tid.

Når du skal investere i et løbehjul, skal du være opmærksom på, hvilken type du vælger. Hvis løbehjulet skal bruges til tricks og freestyle, er det nemlig ikke bare et almindeligt løbehjul, du skal have fat i. Et løbehjul til tricks skal nemlig kunne klare væsentligt større belastninger, end det skal ved almindelig transportbrug. Det betyder, at man med et trick løbehjul får et yderst stærkt løbehjul – der i øvrigt naturligvis også kan bruges til at køre fra A til B.

 

Køb et trick løbehjul her på Bilka.dk

Find det trick løbehjul, som du eller dine børn synes allerbedst om, og køb det hjem fra siden her i dag. Vi leverer det til dig med ubegrænset returret i tilfælde af, at det ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!