Løbehjul med store hjul

Løbehjul med store hjul er ideelle til transport. De store hjul gør, at du let kan holde balancen og komme hurtigt op i fart. Samtidig gør de løbehjulet mere stabilt og er mindre følsomme over for ujævn vej. På Bilka.dk finder du både løbehjul med store hjul til voksne og til børn. 

Et løbehjul med store hjul er det perfekte transportmiddel 

Et løbehjul med store hjul er designet til at give dig en enestående køreoplevelse. Hjulene har som regel en størrelse på over 120 millimeter, hvilket gør, at de især egner sig godt til transport. Størrelsen på hjulene gør dem nemlig mere retningsstabile, så du får en jævn og behagelig kørsel, selv på ujævne overflader som brosten eller fortove. Løbehjul med store hjul kommer nemt op i fart, og du kan derfor hurtigt komme fra A til B.  

Løbehjul med store hjul er ofte foldbare, hvilket gør dem lette at have med i skole, på arbejde eller på farten. Det er samtidig dejligt praktisk, hvis du skal have løbehjulet med på ferie, eller hvis du pendler noget af vejen i bus eller tog. Du skal selvfølgelig huske beskyttelsesudstyr, uanset om du er barn eller voksen. På Bilka.dk finder du blandt andet cykelhjelme og beskyttelsessæt.  

Løbehjul med store hjul til mindre børn 

Foruden løbehjul til voksne og større børn finder du også løbehjul med store hjul til mindre børn. Her er der tale om 3-i-1-løbehjul, som kan bruges af børn fra omkring to år og op. Som navnet antyder, har denne type løbehjul flere anvendelsesmuligheder. Dit barn kan for eksempel bruge den som en løbecykel og bruge benene til at skubbe fremad. Der er også mulighed for at få et skub af mor eller far.  

Sidst, men ikke mindst, kan et 3-i-1-løbehjul omdannes til et børnevenligt løbehjul med to store hjul foran og et mindre et bagerst. Så kan junior bruge det som almindeligt løbehjul, når balance og motorik er tilstrækkeligt udviklet. De tre hjul gør nemlig løbehjulet stabilt og nemt at køre på. Løbehjulene kommer i forskellige farver, så dit barn har rig mulighed for at vælge lige netop dén farve, som han eller hun foretrækker.