Et godt hverdagstilskud med Gerimax på tilbud

Med Livol og Gerimax på tilbud kan du få en sundere hverdag med overskud. Nu har du tilmed chancen for at gøre et godt køb på vitamin- og kosttilskud med blandt andet Gerimax Instant Energy på tilbud og Livol Multi Total 50+ på tilbud. Se priser herunder.

Et sundt supplement med Livol og Gerimax på tilbud

Er energien ikke længere på det samme niveau? Har du sværere ved at bevare koncentrationen til dagens opgaver? Med Gerimax og Livol på tilbud kan du få supplerende mineral- og vitamintilskud, der kan hjælpe dig med at komme igennem dagens aktiviteter. Foruden din daglige kost kan tilskud også hjælpe med at holde din krop sund og rask.

Du bør især overveje kosttilskud, hvis du blandt andet har:

  • Et lavt energiindtag eller spiser for lidt
  • Problemer med at optage næringsstoffer
  • En lang række fødevareallergier
  • Manglende mulighed for indtag af D-vitamin

Hvad end din begrundelse for tilskud er, er der mange at vælge imellem. Hvilke tilskud du køber, er ligeledes op til dit aktuelle behov. Dog er det vigtigt, at dine tilskud kun fungerer som supplement og ikke erstatter et helt måltid.

Derfor bør du vælge Gerimax og Livol på tilbud

Gerimax indeholder ginsengekstrakt, der kan give dig et ekstra skub til at præstere bedre i hverdagen. Med Gerimax Instant Energy på tilbud kan du få et naturligt indhold af koffein via guarana planten. Du kan opleve en effekt allerede inden for 30 minutter. 

Ofte har vi alle brug for at få den rigtige mængde vitaminer. Som regel kan du dække dit vitaminbehov ved at spise en sund og varieret kost. Dog kan det for eksempel være svært at få den anbefalede mængde af D-vitamin, som vi oftest kender fra solen. Derfor kan Livol på tilbud være din sunde smutvej til vigtige næringsstoffer som en del af kosten.

Vitaminer og energitilskud kan godt være en svær pille at sluge. Derfor kan du på Bilka.dk heldigvis både få det i flydende og fast pilleform - naturligvis til en fordelagtig pris. Find alt i sundhed og velvære. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!