BILKAS FØDSELSDAG

Fra fredag d. 29. juli til torsdag d. 8. september fejrer Bilka fødselsdag. I Bilkas fødselsdag kan du deltage i flere forskellige konkurrencer. Du kan blandt andet vinde en spritny el-bil fra MG Motor samt deltage i konkurrencen om en guldvogn fyldt med varer. Læs meget mere nedenfor.   

VIND EN MG ZS EV

Vind en spritny MG ZS EV fra MG Motor til en værdi af 314.999 kr. fra d. 29. juli til 11. august i Bilkas fødselsdag. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at være Bilka Plus medlem samt tilmelde dit betalingskort og foretage et køb i dit Bilka Hypermarked inden d. 11. august.  Som Bilka Plus medlem modtager du markedsføring. Læs konkurrencebetingelserne her.

VIND EN GULDVOGN

Onsdag d. 3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8 og 7/9 kan du være med i konkurrencen om en hel indkøbsvogn fyldt med varer for minimum 3000 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du have udleveret et nummer mellem kl. 16-17 i dit Bilka hypermarked. Vinderen udtrækkes herefter og opråbes over højtaleren, så du kan handle, mens du er med i konkurrencen.
Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

VIND EN MG5 Electric

Vind en spritny MG5 Electric fra MG Motor til en værdi af 309.799 kr. fra d. 26. august til 8. september i Bilkas fødselsdag. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at være Bilka Plus medlem samt tilmelde dit betalingskort og foretage et køb i dit Bilka Hypermarked inden d. 8. september. Som Bilka Plus medlem modtager du markedsføring.
Læs konkurrencebetingelserne her.

VIND EN GULDVOGN FYLDT MED LEGO ® ÆSKER

Søndag d. 31. juli kan du være med i konkurrencen om en hel indkøbsvogn fyldt med LEGO® æsker til en værdi af minimum 6000 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du have udleveret et nummer mellem kl. 12-13 i dit Bilka hypermarked. Vinderen udtrækkes herefter og opråbes over højtaleren, så du kan handle, mens du er med i konkurrencen.
Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

VIND EN TUR TIL LEGOLAND

Vind en tur til LEGOLAND® Billund for dig og hele din skoleklasse. Meld dig ind i Billies Bedste Børneklub i Bilka Plus appen og giv samtykke til at modtage markedsføring, mails og eksklusive klub priser. Vi bruger dine oplysninger til at målrette vores priser og markedsføring.
Besvar spørgeskemaet i velkomstmailen senest d. 31. august, så deltager du i lodtrækningen om en tur til LEGOLAND® Billund for dig og hele sin skoleklasse. Max 30 personer. Vinderen sørger selv for transport og forplejning til/i LEGOLAND®.
Er du allerede medlem, skal du blot besvare spørgeskemaet i din nyhedsmail. Vi trækker én heldig vinder d. 1. sept. Vinderen kontaktes via mail. Præmien skal bruges inden udgangen af 2023.

BILLIE UDDELER GIVE-AWAYS

Hver søndag kl. 11-14 kan du møde Billie eller Kamille i Bilkas fødselsdag, hvor de uddeler lækre og sjove give-aways til alle børn*

*Gælder så længe lager haves

Mød de seje Paw Patrol

Kom i Bilka og oplved de fantastiske Paw Patrol fra fredag den 26. august til og med søndag den 11. september 2022, når de besøger alle 19 Bilka Hypermarkeder. 

Du kan få taget et billede med Chase eller Skye og give dem en high-five eller krammer. 

Du kan her se, hvornår de besøger dit lokale Bilka Hypermarked.

Fredag d. 26. august kl. 15:00-16:30 Bilka Hundige

Fredag d. 26. august kl. 15:00-16:30 Bilka Slagelse

Lørdag d. 27. august kl. 12:00-13:30 Bilka Næstved

Lørdag d. 27. august kl. 12:00-13:30 Bilka Horsens

Søndag d. 28. august kl. 11:00-12:30 Bilka Holstebro

Søndag d. 28. august kl. 12:00-13:30 Bilka OneStop Fields

Søndag d. 28. august kl. 15:00-16:30 Bilka Herning

Fredag d. 2. september kl. 15:00-16:30 Bilka Randers

Fredag d. 2. september kl. 15:00-16:30 Bilka Viborg

 

Lørdag d. 3. september kl. 12:00-13:30 A-Z Hjørring

Lørdag d. 3. september kl. 12:00-13:30 Bilka Esbjerg

Søndag d. 4. september kl. 12:00-13:30 Bilka Skalborg

Søndag d. 4. september kl. 12:00-13:30 Bilka Sønderborg

Fredag d. 9. september kl. 15:00-16:30 Bilka Tilst

Lørdag d. 10. september kl. 12:00-13:30 Bilka Vejle

Lørdag d. 10. september kl. 12:00-13:30 Bilka Kolding

Søndag d. 11. september kl. 12:00-13:30 Bilka Odense

Søndag d. 11. september kl. 12:00-13:30 Bilka Hillerød

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS BILKA
LÆS BILKAS PRIVALIVSPOLITIK.

Disse konkurrencebetingelser gælder for alle konkurrencer arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR-nummer 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand), i det omfang andet ikke fremgår af betingelserne for den konkrete konkurrence.
Ved I de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Bilka, medmindre andet er beskrevet. Bilka forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere  udelukke deltagere under 18 år.

Medmindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at markedsføre Bilka og at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Bilkas ejendom og må ikke overgives til tredjepart medmindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. Bilka forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel Bilka.dk som andre medier, som Bilka anvender. Dog oplyses der kun vindere på konkurrence med 10 vindere eller færre. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder Bilka sig retten til ikke at offentliggøre dem.

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Bilkas ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Bilka kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Bilka, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Bilka sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Bilka kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

Bilka kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. bilka.dk, kupon i avisen eller varehuset, Facebook ect.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Bilka må eksponere navn og by på Bilkas platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter, og der gælder ikke reklamationsret på gevinster. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Bilka er man indforstået med konkurrencereglerne.

Bilka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Bilkas afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til Bilka Kundesupport her.