BILKAS FØDSELSDAG

Fra d. 30. juli til d. 9. september fejrer Bilka fødselsdag. I Bilkas fødselsdag kan du deltage i flere forskellige konkurrencer, blandt andet kan du vinde en spritny el-bil samt få udleveret Billie og Kamille i LEGO ® klodser. Læs meget mere nedenfor.   

VIND EN EL-BIL FRA VOLKSWAGEN

Vind en spritny el-bil fra Volswagen til en værdi af 254.990 kr. fra d. 27. august til 9. september i Bilkas fødselsdag. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at være Bilka Plus medlem samt tilmelde dit betalingskort, og foretage et køb i dit Bilka Hypermarked inden d. 12 august. Som Bilka Plus medlem modtager du markedsføring.
Læs konkurrencebetingelserne her

VIND EN GULDVOGN

Onsdag d. 4/8, 18/8, 25/8, 1/9 & 8/9 kan du være med i konkurrencen om en hel indkøbsvogn fyldt med varer for minimum 6000 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du have udleveret et nummer mellem kl. 16-17 i dit Bilka hypermarked. Vinderen udtrækkes herefter og opråbes over højtaleren, så du kan handle, mens du er med i konkurrencen.
Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

VIND EN GULDVOGN FYLD MED LEGO ® ÆSKER

Onsdag d. 11. august kan du være med i konkurrencen om en hel indkøbsvogn fyldt med LEGO® æsker til en værdi af minimum 6000 kr. For at deltage i konkurrencen, skal du have udleveret et nummer mellem kl. 16-17 i dit Bilka hypermarked. Vinderen udtrækkes herefter og opråbes over højtaleren, så du kan handle, mens du er med i konkurrencen.
Læs Bilkas konkurrencebetingelser længere nede på denne side.

BYG BILLIE & KAMILLE I LEGO ® KLODSER

Søndag d. 8. august fra kl. 10 kan du komme i Bilka og få LEGO® klodser og en byggevejledning med hjem, så du kan bygge Billie derhjemme

Søndag d. 15. august fra kl. 10 kan du komme i Bilka og få LEGO® klodser og en byggevejledning med hjem, så du kan bygge Billies veninde Kamille derhjemme

GENERELLE VILKÅR FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER HOS BILKA
LÆS BILKAS PRIVALIVSPOLITIK.

Disse konkurrencebetingelser gælder for alle konkurrencer arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR-nummer 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand), i det omfang andet ikke fremgår af betingelserne for den konkrete konkurrence.
Ved I de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Bilka, medmindre andet er beskrevet. Bilka forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere  udelukke deltagere under 18 år.

Medmindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har kun til formål at markedsføre Bilka og at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Bilkas ejendom og må ikke overgives til tredjepart medmindre andet er aftalt.

Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. Bilka forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderen af en konkurrence eller event på såvel Bilka.dk som andre medier, som Bilka anvender. Dog oplyses der kun vindere på konkurrence med 10 vindere eller færre. Hvis der er flere vindere i samme konkurrence, forbeholder Bilka sig retten til ikke at offentliggøre dem.

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Bilkas ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Bilka kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at trække eventuelle præmier tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Bilka, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Bilka sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Bilka kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, i varehusene, pr. telefon, e-mail, post etc.

Bilka kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. bilka.dk, kupon i avisen eller varehuset, Facebook ect.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Bilka må eksponere navn og by på Bilkas platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter, og der gælder ikke reklamationsret på gevinster. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Bilka er man indforstået med konkurrencereglerne.

Bilka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Bilkas afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til Bilka Kundesupport her