Tag på tur med barne- og klapvogne på tilbud

Det kan hurtigt blive en dyr omgang at sørge for dit barns velvære og sikkerhed på turen. Heldigvis kan du med vores barne- og klapvogne på tilbud finde et spændende udvalg i høj kvalitet. Vælg optimal komfort til dit barn og mød kun lave priser her på siden.

En klapvogn eller barnevogn på tilbud?

I vores udvalg kan du finde en let og praktisk klapvogn, du kan lægge helt ned. Det giver dig mulighed for at få klapvognen med i bilen til den korte dagstur, uden at den fylder hele bagagerummet. Du har også chancen for et godt tilbud på en smart paraplyklapvogn, også kaldet rejseklapvogn, der beskytter effektivt mod forskelligt slags vejr.

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Få gode tips her:

  • Barnevogne - Barnevognen er beregnet til de små babyer, der endnu ikke kan sidde op selv. Her spiller valget af størrelsen en vigtig rolle. Skal der være plads til den i bilens bagagerum? Hvor stor manøvreegenskab har du brug for? I vores guide til barnevogne kan du finde mere hjælp til at vælge den rette barnevogn.
  • Klapvogne - Du bør først gå over til en klapvogn, når dit barn kan sidde selv. Valget af den rette klapvogn afhænger af flere faktorer. Skal du for eksempel bruge det til hverdag eller til ferie? Er der behov for, at barnet kan tage en lur i den? Læs mere om hvilke overvejelser, du bør tage stilling til, i vores guide til klapvogne.

 

Gå ned på prisen med barne- og klapvogne på tilbud

På Bilka.dk er vi stolte forhandler af Eichhorn barne- og klapvogne. Alle vores produkter til fra Eichhorn er gennemtestet af ForbrugerLaboratoriet og lever op til de europæiske EN-standarder. For dig betyder det en sikker klapvogn og barnevogn på tilbud til dit barn.

Med en tryg barnevogn på tilbud kan dit barn sove dejligt og komfortabelt. På Bilka.dk har vi sørget for, at du kan få hele pakken med til barnevognen - alt fra regnslag og myggenet til autostol og hovedstøtte. På den måde er du sikret alt det nødvendige babyudstyr til turen.