Levering

Køber du for over 1000 kr. betaler vi fragten til din adresse.

Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering. Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark.

Levering med Send&Hent til Bilka, føtex og Netto

Når du handler på Bilka.dk, betaler vi fragten med Send&Hent på ordrer over 1000 kr. Bestiller du varer for under 1000 kr. med Send&Hent, koster leveringen 39 kr. Det vil sige, at du kan købe udvalgte varer på Bilka.dk og få dem leveret til nærmeste føtex, Bilka og mere end 200 Netto-butikker. Du kan hente dine varer samtidig med, at du foretager dine indkøb. Læs mere om Send&Hent her. 

Køb og prøv en sofa eller seng på Bilka.dk

Når du køber en sofa eller seng på Bilka.dk, har du mulighed for kvit og frit at returnere den i op til 30 dage efter købet, såfremt sofaen eller sengen ikke levede op til dine forventninger. Retur kan foregå via fragtmand eller i et af Bilka’s varehuse. Det eneste vi forudsætter for tilbagekøb er, at sofaens/sengens stand skal godkendes af os for skrammer, skader og slid pga. forkert eller kraftigt brug. 
Læs mere om kampagnen her.

Levering til GLS pakkeshop

Vælger du levering til GLS Pakkeshop, får du mulighed for at få dine varer leveret til en af de tre GLS Pakkeshops i nærheden af dig. Du finder Pakkeshops i butikker over hele landet - for eksempel i kiosker og tankstationer.

Du modtager en SMS, så snart din pakke er klar til afhentning. Du kan benytte GLS Track & Trace og GLS’ app i Apple App Store. Husk du skal fremvise gyldigt billede-ID ved udlevering af din ordre.

Levering med PostNord

Vælger du levering med PostNord, kan du benytte PostNord's Track & Trace og PostNord's app i iTunes App Store eller Google Play Store. Du betaler kun for én pakke pr. ordre uanset antal varer, du køber.

Du skal underskrive ved udlevering og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus.

Alle pakker leveres for kun 39 kr. pr. ordre og sendes som flexlevering. Dvs., at postbuddet vurderer, om det er forsvarligt at lægge din pakke på bopælen, ellers køres den til nærmeste posthus. Alternativt kan du tilmelde dig servicen Modtagerflex. Med Modtagerflex placerer postbuddet din(e) pakke(r) på et aftalt sted, såfremt du ikke er hjemme. Læs mere her.  

Levering med fragtmand

Større varer som vejer mere end 20 kg. må af sikkerhedshensyn ikke sendes med Post Danmark og leveres til GLS pakkeshop. Derfor har vi en række samarbejdspartnere, som transporterer din bestilling til dig.

Standardlevering - levering til hoveddør i gadeplan fra kl. 8-21

Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse og vægt. Du kan se prisen på leveringsvalgssiden samt under fanen 'Leveringsmetoder' på Bilka.dk under det ønskede produkt ved blot at indtaste dit postnummer.

Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden modtager du en sms ca. 30 min. før levering. Bemærk dog, at nogle varer, herunder brændsel, leveres med andre fragtfirmaer, og her kan du som udgangspunkt ikke forvente at blive kontaktet før levering. Vilkår for levering fremgår af den pågældende produktside.

Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne. Du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.

Ved levering af brænde, drivhuse, planter og kranleveringer behøver du ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Chaufføren læsser varerne af på en passende og forsvarlig placering.

Tilkøb af op- og nedbæring

Ønsker du at få båret varen helt ind i et rum efter dit eget ønske, kan dette tilkøbes for 399 kr. Dette gælder uanset, om du bor i hus eller etageejendom. Du har mulighed for at tilkøbe op- og indbæring, når du skal vælge leveringsmåde. Bemærk dog, at nogle varer leveres med andre fragtfirmaer, og her kan du ikke tilkøbe op- og indbæring. Muligheden for tilkøb af op- og indbæring vil fremgå, når du vælger leveringsmetode ved ordreafgivelsen.

Kranlevering

Varer som legetårne, sand, grus, carporte og lign. samt varer fra PLUS bliver leveret som storgods. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering.

Leveringsmulighederne for det enkelte produkt kan ses i fanebladet "Leveringspris og -tid" på produktets detaljeside. Har du flere produkter i en ordre, kan det ændre på de endelige leveringsmuligheder. De nøjagtige leveringsmuligheder og -priser for din ordre ser du, når du skal træffe leveringsvalg.