Hækkeklippere

Hækkeklipper_800x600.jpg

Find havemaskiner, som passer til samme batteri

44 produkter
Kabel tilbageholdelse for sikker håndtering
495 kr.
Din uundværlige ledsager i haven: Isio-multifunktionsredskabet, den perfekte hjælper til det daglige havearbejde.
669,95 kr.
18V hækkeklipper på skaft uden batteri og lader
699 kr.
54V Dualvolt hækkeklipper
2.195 kr.
Batteridrevet
1.499 kr.
Optimal ydeevne, høj komfort og ergonomisk design
949 kr.

Hvor ofte skal en hækkeklipper bruges?

Hvis du vil have en tæt og flot hæk, bør du finde hækkeklipperen frem mindst 2 gange om året. En gang i maj eller juni og en gang senere på sommeren. Mange vælger at nøjes med at klippe den en enkelt gang om året.

Valg af hækkeklipper

Batteridrevet hækkeklippere kan generelt holde længe uden opladning og du behøver ikke være nervøs for at klippe nogen ledning over, men nogen kan være tunge at håndtere. Ved du på forhånd at du skal klippe meget og længe, vil det være en fordel at købe en hækkeklipper med kort opladningstid.

Med en eldrevet hækkeklipper kan du oftest klare tykkere grene og du kan få en større rækkevidde, da klingen er længere end hækkeklippere, der er batteridrevet. Dermed kan du også spare nogle træk med hækkeklipperen og du slipper selvfølgelig for afbrydelse, for at skulle lade et batteri op. Men husk at passe på ikke at klippe ledningen over.

Benzindrevet hækkeklippere er kraftige maskiner, som også er gode hvis du har en stor hæk. Her er du fri for både at holde styr på ledning og skal genoplade et batteri. Benzindrevet hækkeklippere kan dog larme noget mere end andre typer hækkeklippere.

Her på Bilka.dk kan du også købe multimaskiner, hvor du har en maskine, som du kan skifte til det værktøj du har brug for.

Tilpas udvalget
×
Brand
Batteristørrelse
Batteritid
Drivkraft
Justerbart håndtag
Maks. grentykkelse
Motorstørrelse - Batteri
Motorstørrelse - Benzin
Motorstørrelse - Ledning
Opladningstid
Type
Vægt
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies