Græstrimmere el

Der er visse steder i haven, der kan være svære at nå med en almindelig græsslåmaskine. Her er det helt optimale valg en græstrimmer på el. Den mindre maskine gør det til en leg at få styr på de små græstotter langs bede, hække og træer. Find en elektrisk græstrimmer på Bilka.dk.

Populære mærker

Nyd rene linjer med en græstrimmer på el

Når græsplænen gerne skal stå knivskarpt, så kan flere steder i haven være til gene. Blandt andet området omkring træer og buske, langs højbede og nær hegn eller mur kan være svære at nå med en almindelig plæneklipper. Selv en smart robotplæneklipper kan have problemer med at nå helt ind i alle de små kroge, der kan findes i en have.

Her kommer en græstrimmer på el ind i billedet. Den håndholdte maskine har et mindre hoved, så du let kan få bugt med små græstotter, der ellers gemmer sig rundt omkring. Ligeledes er det også det optimale værktøj til at holde højden nede, hvis du eksempelvis har en lille forhøjning med græs. En græstrimmer på el er let at håndtere og bære rundt på, så det eneste du skal bekymre dig om, er at have en god, lang forlængerledning eller stikdåse til rådighed.

 

Køb en græstrimmer på el på Bilka.dk

Der er mange gode grunde til at shoppe hos os. Vi tilbyder Danmarks største vareudvalg, så du har rigelig med mulighed for at klare alle indkøbene hos os. Derfor er der selvfølgelig også et skønt sortiment af alt til haven.

Når du er på jagt efter en græstrimmer på el, kan du altid stole på, at vores sortiment byder på anerkendte mærker og hårdføre produkter. Går du derfor meget op i, at din have skal se pæn og præsentabel ud, så kan du roligt lade dig friste her. Desuden kan du også nyde godt af ubegrænset returret. Der er dermed endnu færre grunde til at holde dig tilbage, når du bliver fristet af vores produkter.

En plæneklipper og en elektrisk græstrimmer eller kantklipper er en supergod kombination, når du vil have det bedste resultat. De to maskiner supplerer hinanden upåklageligt, så du stolt kan vise haven frem.