Diverse materialer og produkter til at indrette din have
Diverse materialer og produkter til at indrette din have

Indretningsting til haven

Hvis din have trænger til et løft og en ny, flot indretning, behøver du ikke nødvendigvis gribe om haveredskaberne og påbegynde det til tider hårde havearbejde. Det er faktisk muligt at skabe en smuk have med et fuglehus eller noget andet hyggeligt til haven. 

Se alle produkter

Gode ideer til en flot have

Mangler du gode ideer til haven? Der er mange måder at gøre haven både skønnere, hyggeligere og mere indbydende. En flot have er ikke bare et spørgsmål om at finde de rigtige planter, buske og blomster – der allesammen alligevel kræver, at du bruger flere timer på havearbejde. Med forskellige haveelementer kan du indrette haven, så den får et nyt udseende og samtidig bliver mere indbydende og funktionel. Helt uden at du skal bruge dine grønne fingre eller mangel på samme.

  • Gør haven mere indbydende og funktionel
  • Indret din have uden nødvendigvis at skulle plante buske og planter
  • Skab nye rammer i haven uden brug af de grønne fingre

 

Her på siden finder du et bredt udvalg af elementer, du kan pynte haven med – uanset hvilket formål, du end måtte have. Få masser af inspiration i udvalget, hvor du bl.a. kan finde fuglehuse, hjemmemosteri, renovationsskjulere og tørrestativer.

 

Brug haven til mere

Når du indretter haven med de forskellige elementer fra vores udvalg, bliver den ikke bare pænere at se på og hyggeligere at befinde sig i. Den bliver samtidig mere funktionel og giver dig mulighed for at udnytte haven til mere. Det gælder bl.a. med foderbræt til fuglene og et tørrestativ, så du kan udnytte sommerens varme og tørre tøjet udendørs. Du kan også vælge en smart ølkøler, der er en beholder, som graves ned i jorden. Så kan du sikre dig, at øllene er kolde til dig selv, familien og vennerne, når vejret eller stemningen kalder på kolde genstande.

 

Køb på Bilka.dk

Få den have – med det udseende og de funktioner og elementer – som du drømmer om og køb tingene hertil her på siden. Du kan herudover få masser af gode ideer og råd til dit haveprojekt og -indretning i den passionerede havemand Claus Dalbys haveunivers. Dette finder du på siden her.

Udover hjælp og inspiration, kan du desuden finde alt, du ellers mangler til haven, på Bilka.dk. Det gør du i vores store udvalg til haven, hvor du finder alt fra havemøbler og drivhuse til blomsterløg og -frø. Bilka.dk er dit Hypermarked, der med Danmarks største vareudvalg har alt, du skal bruge!