Tørrestativer til udendørs brug

På Bilka.dk finder du et udvalg af forskellige tørrestativ, som kan placeres der, hvor det giver mening i forhold til huset. Foruden tørrestativer til haven finder du også klassiske tørrestativer, som netop kan flyttes, alt efter om det skal stå inde eller ude.

Udendørs tørrestativ til haven

Der er ikke noget som nyvasket tøj, der dufter af friskt og lækkert efter at have hængt til tørre i den friske luft. Med et tørrestativ til haven kan du til enhver tid hænge tøjet ud, når vejret byder sig. Tørrestativerne kan placeres der, hvor for dig giver mest mening – hvad end det er i haven, på en fliseplads eller et helt tredje sted. Der er masser af gode grunde til at udstyre haven med et tørrestativ.

  • Tør dit vasketøj i den friske luft

  • Slip for at bære stativet ind og ud

  • Vælg et overdækket tørrestativ, til når der kommer et par dryp
     

Vælg tørrestativ til udendørs brug

Selvom mange vælger at tørre deres vasketøj i et separat rum, når tøjet hænger inden døre, så er det altid en god idé at lufte godt ud, når tøjet tørrer, så luften bliver skiftet ud. Hvis du har et tørrestativ udendørs, så slipper du for at belaste indeklimaet med det våde tøj samtidig med, at vasketøjet får en dejlig frisk fornemmelse. Vælger du et tørrestativ med en parasol over, så er du også garderet mod de dråber, der måtte falde i løbet af dagen. På den måde kan du få glæde af et udendørs tørrestativ flere dage om året uden at skulle bekymre dig om regnen.

Udover overdækkede tørrestativer finder du også smarte paraply tørrestativer og robuste træ tørrestativer her på Bilka.dk. Paraplytørrestativer er en højtelsket klassiker hos mange, da de udover at være nemme at sætte op også har plads til meget vasketøj.

Køb dit nye udendørs tørrestativ på Bilka.dk

Har du set dig lun på ideen om at tørre vasketøjet i den friske, danske luft? Så er det bare om at få bestilt et udendørs tørrestativ hjem til haven. Vi har Danmarks største vareudvalg, så mon ikke du kan finde ét, der passer hjemme hos dig.

Et udendørs tørrestativ er blot en af mange gode muligheder for at udnytte haverummet til fulde. På Bilka.dk finder du alt til haven, herunder flere sjove, smarte og praktiske løsninger, der indbyder til mere havetid – her finder du ideer til haveindretning med alt fra fuglehuse og foderbræt til udendørs brusekabiner. Tag et kig og bliv inspireret til at indrette din egen have.