Sand og grus

På Bilka.dk finder du et udvalg af forskellige sand og grus-produkter, der blandt andet kan bruges til at udjævne hullerne indkørslen eller stabilisere en flisebelægning. Du vælge mellem alt fra stabilgrus til strø- og flisesand. Levering af din bestilling sker i big bags og ofte ved hjælp af kran.

Gør haven sommerklar

Der er ingen undskyldning for ikke at få haven, terrassen eller indkørsel klar til sommeren. På Bilka.dk finder du det, du skal bruge for at få haven i hus. Skal udendørsarealerne om hjemmet komme til sin ret, så kræver det, at blandt andet underlaget er i orden. Med produkterne i vareudvalget kan du først som sidst få styr på hullerne i indkørslen og ujævnhederne i flisebelægningen. Og er det tid til at få fyldt fugerne i flisebelægningen op, så er stenmel, som du også finder på Bilka.dk, et optimalt valg. Du finder bland andet følgende produkter i sortimentet:

  • Stabilgrus til indkørsel og gårdsplads
  • Støbemix til støbning – en blanding af støbesand og sten
  • Flisesand til belægning af fliser
     

 

Sand til fliser

Sommeren er den tid på året, hvor haven virkelig kommer til sin ret – især når det gælder de lune, danske sommeraftner på terrassen. Når vejret byder sig, trækker mange familier ud i den friske luft og nyder dagens måltider i haven. Det kræver naturligvis en terrasse, der kan danne rammen og sådanne stunder. Hos Bilka.dk finder du alt det, du skal bruge, for at gøre terrassen og flisebelægningen klar til sommerbrug. Hvad end det er flisesand til belægning af nye fliser, nye havemøbler til terrassen eller hyggelig indretning i form af krukker og potter, så er der med garanti noget, du kan bruge her – vi har nemlig Danmarks største vareudvalg!

 

Køb sand og grus på Bilka.dk

Er du klar til at få købt grus og sand til projekterne i haven? På Bilka.dk kan du til enhver tid bestille det hjem, som du skal bruge. Vi leverer din bestilling til døren, så det både er nemt og bekvemt for dig at modtage og efterfølende håndtere varen. Du kan læse om hvert enkelt produkt på Bilka.dk, før du bestiller det hjem. Find det, der er bedst til dit projekt og tjek samtidig lagerstatus i det varehus, der er tættest på dig.