Grilloptænding

Det kan være sin sag at få tændt op i grillkullene, men der er heldigvis hjælp af hente med en smart grillstarter. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til optænding af grillen.

Hjælp til grilloptænding

Der er ingen skam i at tage hjælpemidler i brug, når det gælder optænding af kulgrill – det kan være svært helt uden! Den klassiske grillstarter er den slags tilbehør, som langt de fleste har som en fast del af deres grillsæt. Der er sidenhen kommet flere nye grillstartere til, som ved hjælp af el sørger for, at du ikke skal vente det halve af eftermiddagen på, at kullene bliver klar. Med optændingsblokke kan du hurtigt og sikkert få gang i kulbriketterne, uden at du skal være bange for at de efterlader røg eller smag til maden. Du kan i stedet koncentrere dig om maden, gæsterne og den skønne grilloplevelse, der hører den danske sommer til.

  • Grillstarteren er en fast del af grillsættet – med og uden el

  • Vælg økologiske eller alm. optændingsblokke

  • Nyd lyden af de knitrende kul og smagen af dansk sommer

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af tilbehør fra kendte mærker som Weber, Dangrill og Char-Broil. I sortimentet finder du blandt andet optændingsblokke og grillstartere, som er fast inventar for en enhver ejer af en kulgrill.
 

Grillsæson i Danmark

I Danmark er sommer lig med grill og det er uanset, om du bor i byen eller på landet. På Bilka.dk finder du et udvalg af forskellige grillmodeller – både med gas og kul. Udvalget byder på små, lette modeller der passer perfekt på en altan eller en tur i det grønne. Derudover er der også større modeller, der kan rumme grillmad til en hel havefest.

Foruden selve grillen kan du også udstyre din samling med grillredskaber i form af eksempelvis rotisseri eller holdere til steg og kylling. Der er med andre ord ingen grænser for, hvad du kan bevæge dig ud i af madkundskaber, når det kommer til grill.
 

Bestil grilloptænding på Bilka.dk

Madlavning på grill er noget af det, danskerne samles om – og det med god grund! Har du fundet det, du skal bruge for at sætte fut i grillsæsonen? Bestil det nemt og bekvemt hjem fra Bilka.dk og få bestillingen leveret lige til døren. Bilka er mere end bare en butik, vi står nemlig for oplevelser for hele familien!