Rotisserie

Med en rotisserie roteres kødet under grilltilberedningen. Resultatet er ensartet lækkert kød på alle sider, der har en fantastisk smag. Find en smart rotisserie til grillen blandt udvalget her på siden.

Find en rotisserie til din grill her

De fleste grillentusiaster har haft udfordringer med at få grillet og tilberedt kødet, så det får lige meget varme på alle sider. Det gælder især ved store stykker som hele kyllinger. Med en rotisserie, der er et grillspyd til din grill, roteres kødet under grilltilberedningen. Resultatet er ensartet, sprødt kød på alle sider og kød, der har en fantastisk smag. Rotisserien bruges især til tilberedning af grillkyllinger, men er i den grad også velegnet til andre kødtyper som fx flæskesteg.

  • Ensartet stegning på alle sider og perfekte grillresultater
  • Vælg en rotisserie til både gas- og kulgrill – fra de mest populære grillproducenter
  • Kan anvendes til mange kødtyper
  • Lad maden passe sig selv

 

En rotisserie er din mulighed for få perfekte grillresultater hver gang – det er uanset, om du har en kul- eller gasgrill. Her på siden finder du et bredt udvalg af rotisserier, der passer til nogle af markedets mest populære brands, herunder Weber, Dangrill eller Char-Broil.

Lav popcorn, pomfritter og tilbered grøntsager

I sortimentet finder du ligeledes forskellige rotisserie kurve, der giver dig mange nye tilberedningsmuligheder på din grill. I kurven lægger du madvarer efter ønske – det kunne fx være pomfritter, grøntsager og majskorn til popcorn – og den påsættes din rotisserie. Princippet er her det samme, som hvis du tilberedte kød i rotisserien. Kurvens indhold hvirvles rundt, og madvarerne heri får derfor ligeledes ensartet bruning og stegning.

Vælg en rotisserie med motor

Mange forbinder formentlig grilltjansen med at skulle bruge hele aftenen foran grillen for at holde øje med maden herpå. Langt de fleste rotisserier er dog efterhånden udstyret med en motor. Det betyder, at stegen, kyllingen eller grøntsagerne kan passe sig selv, mens du hygger med familien og dine gæster.

Køb rotisserien og få gode grillråd på Bilka.dk

Kom i hus med de perfekte grillresultater og få titlen som familiens grillmester med det ultimative grilludstyr, rotisserien. Bestil den i vores store udvalg på siden her i dag. Mangler du andet udstyr til grillen? Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg, og det betyder, at du naturligvis også finder alt andet, du skal bruge til din grill. Find bl.a. udstyr til grilloptænding, redskaber, grillovertræk og meget mere fra de mest anerkendte og populære grillproducenter i vores store udvalg af grilltilbehør. Vi har ligeledes en stor samling af grilltips, som hjælper dig til gode grillresultater hver gang. Læs hvordan du kan blive klogere på bl.a. optænding, grillmetoder og rengøring af din grill.