Grillstartere

Hvis du mener, at kun kul giver den rigtige grillsmag, kan du ikke undvære en grillstarter. En manuel eller en elektrisk grillstarter sparer både tid og kul. Læg kulbriketterne i din grill-starter, og hæld de hvide, glødende kul i grillen. Vælg en el grillstarter for den endnu hurtigere opstart. Se udvalget herunder.

Elektrisk grillstarter – den ekstra hurtige opstart

Du kan ikke undvære en grill-starter, hvis du foretrækker at grille med kul. Men har du overvejet en el-grillstarter? Du tænder blot på en kontakt og venter nogle minutter, så bliver dine kul hvidglødende.

Nyd fordelene ved en hurtig opstart med en manuel eller elektrisk grillstarter:

  • Kul bliver glødende på langt kortere tid
  • Du slipper for at tænde op flere gange
  • Forbruget af kul mindskes markant

Uanset om du vælger en grill-starter med manuel optænding eller elektrisk tilslutning, reducerer du optændingstiden. Kul bliver i den kompakte grillstarter hurtigt hvidglødende. Du kan dermed nøjes med at bruge en mindre mængde kul til opstart. Da en grillstarter er vertikal og kompakt, mindskes risikoen for, at ilden går ud, og du behøver ikke tænde igen og igen.

En grillstarter – hvordan virker den?

Der er 4 simple faser i optænding med en grill-starter:

  • Du fylder kulbriketter i en manuel eller elektrisk grillstarter. Du kan bruge præcis den type grillkul, du ønsker. Du kan ikke anvende en grill-starter til alternative optændingselementer som lavasten.  
  • Du tænder for din grill-starter. Den manuelle tændes med åben ild. Det anbefales at anvende optændingsvæske eller optændingsblokke. Din el grillstarter tilsluttes blot en stikkontakt og tændes på tænd-knappen. Husk at slukke ved stikkontakten efter brug.
  • Du venter i ganske kort tid – afhængigt af hvor mange kulbriketter du har fyldt i. For en manuel grill-starter er det ca. 10-30 minutter. For en elektrisk grillstarter er det som regel under 10 minutter. Efterlad aldrig en grillstarter uden opsyn, og lad den ikke være tændt længere end nødvendigt.
  • Du griller ved at hælde de glødende kul fra din grillstarter over i grillen og lægge maden på risten.

Find din nye grillstarter i udvalget herover – Bilka er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!