Kyllingeholder og stegholder til grill

Det kan nemt blive det samme, der smides på grillen gang efter gang. Dog kan du med vores diverse holdere, tilberede en masse lækker mad til dine grillaftener. Så se vores udvalg, som blandt indeholder kyllingeholdere og stegholdere.

Lav saftigt grillmad med kyllingeholdere og stegholdere

En kyllinge- eller stegholder er et perfekt alternativ til dig, som ikke vil grille med rotisseri, men stadig ønsker at kunne servere lækker saftige kyllinger eller stege.

Samt det giver der flere muligheder for at tilberede en masser lækker mad på din grill. Udover kyllinge- og stegholdere, har vi her på Bilka.dk også andre smarte holdere, som gør dit næste grillprojekt lettere. Vi har holdere til dine grillredskaber så du let kan have dine redskaber samlet. Samt har vi holdere til stegt flæsk og bacon, som vil spare dig for mange rengøringstimer ved din grill, hvor fedtet fra kødet vil samle sig bakkerne, hvor du let kan håndtere fedtet efterfølgende.  

Hvordan griller du med en stegholder?  

Efter du har placeret kødet i holderen, stiller du holderen i en foliebakke. Dermed slipper du for der løber fedt rundt i grillen, som kan ende i flamme, men også en nem rengøring. Du får dermed også alt den dejlige saft fra stegen, som du kan benytte til en lækker sovs eller stege dine grøntsager i. Når du griller med en stegholder, skal du være opmærksom på dit kød. Kødets underside som vender ned mod grillen, vil blive udsat for hårdere varme, også selvom der benyttes indirekte varme. Derfor er det vigtigt at tjekke op på købet under tilberedningen, så undersiden ikke bliver branket, og man når vende kødet hvis dette bliver en nødvendighed.  

Lav en lækker grillkylling med en kyllingeholder 

Grillkyllingen er en klassiker hos mange rundt i de danske haver, og der er mange forskellige måder at tilberede den på. Mange benytter sig at en øldåse eller en sodavandsdåse, til at placere din kylling, men dette er måske ikke den bedste måde at gøre det på. Dette skyldes at din kylling lettere kan vælte, og dermed blive ødelagt, samt at der kan være nogle giftige dampe fra dåsen, som trænger ud i dit, da en dåse ikke tåler de høje temperaturer. Derfor er en kyllingeholder ideel til dette. Ikke nok med at du sikrer dig imod skadelige dampe, så kommer din kylling også til at stå meget mere sikkert.  

En kyllingeholder er rund, hvor der i midten er lavet en anordning hvor du netop kan placere din kylling, samt at der er mulighed for at fylde den med væske, ligesom ved en normal dåse. Det betyder at du har den mest optimale holder til din kylling, så du stadigvæk nemt kan lave en lækker og saftig kylling næste gang du griller.