Optændingsblokke

Med optændingsblokke slipper du for at kæmpe for at få gang i dine kul eller briketter. Optændingsblokkene gør det let for dig, at få gang i grillen, så du kan bruge tiden med dine gæster eller familie. Placer optændingsblokkene under dine kul eller briketter, og de vil hurtigt få varme i kullene eller briketterne så grillen kan benyttes.

Optændingsblokke gør det nemt at starte grillen

Vil du gerne slippe for at skulle kæmpe den evige kamp for dine kul eller briketter bliver varme, uden at skulle rende frem og tilbage mellem dit selskab og grillen? Så er optændingsblokke lige den løsning der kan hjælpe dig med tænding af grillen. At benytte optændingsblokke giver følgende fordele:  

  • Let anvendelige  

  • Du slipper for at bruge “risikable” metoder til optænding, såsom optændingsvæske eller sprit 

  • Der behøves ingen grillstarter  

Hvordan bruger jeg optændingsblokke?

Optændingsblokkene gør du ikke behøves bruge en grillstarter for at tænde kullene eller briketterne. Placer optændingsblokkene i bunden af grillen, hvorefter du fordeler kullene eller briketterne hen over blokkene. Optændingsblokkene vil derefter begynde give varme, når kullene/briketterne gløder ensartet, er de klar til at blive fordelt og der kan begyndes at grille.