Tilbehør til fiskeri
Tilbehør til fiskeri

Tilbehør fiskeri

Har du styr på dit fiskegrej? Tasker, bokse, fiskeliner, waders og fangstnet – der findes alverdens tilbehør. På fisketuren er det klart en større fornøjelse, når der er styr på grejet. Her finder du et stort udvalg af tilbehør til fisketuren.

 

Se alle produkter

Vær bedre forberedt til fisketuren end alle de andre

Fisketilbehør er en vigtig del af en fisketur, og så er det altid et plus at have mere og ikke mindst bedre udstyr end kammeraterne. Vi har samlet et bredt sortiment, hvor der findes produkter for alle, og som dermed kan være med til at bidrage til en succesfuld og ikke mindst sjov fisketur.

 

Hvilket udstyr kan jeg få?

På Bilka.dk kan du blandt andet få bokse og tasker til alt dit grej – sådan bliver det ikke nemmere at pakke forfang, liner osv. ned og drage afsted på eventyr. Du finder også forskellige maddinger, endegrej og lignende, der gerne skulle være med til at sikre, at du fanger en eller måske endda to fisk på din tur.

Som noget nyt kan du få fiskeriudstyr til isfiskeri. Selvom det er sjældent, det er muligt at fiske i Danmark om vinteren, så kan man være heldig. Derfor er det en god idé at være forberedt, hvis du synes det er spændende eller noget nu gerne vil prøve.

Vi har sammensat et lille sortiment, så du er forberedt til isfiskeriet, og samtidig kan få fat i det til fornuftige priser. Husk, hvis du skal fiske om vinteren, så er det en god idé at anskaffe noget varmt tøj. Her kan du med fordel tage et kig på vores fisketøj.

En anden nyhed i år er, at du kan få fiskeudstyr til de mindste, så hele familien kan komme på tur. Sortimentet kommer i serien Lille Viking, der sætter kulør på hverdagen og er med til at udvikle dit barn. I sortimentet fås krabbestænger, stangsæt, fiskenet, fiskeudstyr og meget mere.

Lige gyldigt hvad dit behov er, og hvor meget "gear " du ønsker, så skal vi nok have noget, der passer. Ellers er der ikke andet at sige end: Klar, parat, fisk