Oliemaling

Leger du med tanken om at slippe din indre Picasso løs? Måske er du allerede dygtig til at svinge malerpenslen? Måske vil du gerne lære det? På Bilka.dk kan du købe oliemaling i et væld af forskellige farver og varianter. Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.

Oplev mange fordele, når du maler med oliemaling 

Er du i tvivl, om du skal vælge akrylmaling eller oliemaling til dit næste store kunstneriske projekt? En af forskellen på de to er tørretiden. Oliemalingen er nemlig kendt for – modsat akrylmaling - sin lange tørretid. Dette giver dig blandt andet mulighed for at arbejde vådt-i-vådt i stedet for at arbejde i lag. 

Oliemaling er desuden den type maling, som mange male-entusiaster synes bedst om. Med oliemaling kan du nemlig brug flere timer – dage sågar – på at finjustere dine malerier. 

På Bilka.dk sælger vi oliemaling i en lang række farver. Vores maling kan blive benyttet af erfarne kunstnere såvel som nybegyndere. Er du helt ny, kan du med fordel vælge en af vores oliefarvesæt. Disse indeholder både pensler og forskellige farver. 

 

Mal med oliebaseret maling

Oliemaling er en type af maling, hvor olie bliver brugt som bindemiddel – ofte linolie. Oliemaling kan bære flere pigmenter i sig, og derfor får farven også en bedre lysægthed end for eksempel akrylmaling. Når du skal i gang med at male med oliemaling, er det en god idé at anskaffe dig følgende:

  • Oliemaling
  • Pensler 
  • Et staffeli 
  • Malemiddel (det kan for eksempel være vand eller andet fortyndende)
  • Brun sæbe (til at få malingen af penslerne)
  • Køkkenrulle eller andet til at aftørre 

 

På Bilka.dk kan du finde forskellige hobbyartikler, der egner sig godt til dit malerprojekt. Se blandt andet vores lærreder, staffelier, pensler og andre redskaber.    

 

Shop hobbymaling på Bilka.dk 

På Bilka.dk er du altid sikret et stort udvalg af maling og andre hobbyartikler. Kom godt fra start med nogle af vores andre hobbymalinger: 

 

Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Her finder du et stort udvalg af essentielle hobbyprodukter. Gå på opdagelse i Danmarks største varesortiment.