Lærreder

Kreativiteten vil ingen ende tage, når man først står foran et malerlærred. Se de mange forskellige varianter i alle størrelser og former af lærreder her på siden.

Sæt dit eget præg på dit hjem

Føles din væg tom og kedelig? Så er det på tide at få hængt et nyt, flot, selvmalet billede op. Kombiner forskellige farver og lad kreativiteten strømme ud, så du sætter dit helt eget unikke præg på dit hjem. Find netop den kombination, der vil skabe en hyggelig og spændende atmosfære i dit kreative hjem.

 

Lærreder i diverse størrelser, former og kvalitet

Hvad end du er nybegynder eller specialist, så har vi alt hvad du skal bruge til at udfolde din kreative sans. Så pift din væg op med et nyt, flot, selvmalet billede, der sætter dit eget præg i dit hjem. Malelærrederne fås i alt fra billige hobby lærreder til kvalitets lærreder i alle størrelser og former.

Du kan her på siden finde et bredt udvalg af lærreder til enhver smag. Vælg eksempelvis de klassiske 50 x 50 cm malerlærreder eller de store 100 x 150 cm. Du kan også sammensætte små lærreder med store lærreder og derved give din væg et helt nyt unikt udtryk. Derudover fås de i forskellige prisklasser og kvalitet. Du kan gå efter et malerlærred, der er et opspændt bomuldslærred, som er grundet og både beregnet til akryl- og oliemaling eller du kan gå efter et, som allerede har et fortrykt motiv. Alle lærreder er af høj kvalitet og sømmet på bagsiden. Lærrederne er grundet op til 3 gange med overflade primer, som styrker dens overflade og derved kvaliteten i produktet. Ikke desto mindre fås der malerlærred limet på en plade, dette er særdeles velegnet til børn, den kan bruges både til at male på og dekorer med eksempelvis papir. Du kan ovenfor finde billige hobbyartikler uden, at det påvirker produktets kvalitet. Så om dine kunstnerevner er på begynderniveau, eller du er professionel maler, så har vi alt du skal bruge til at udfolde din kreative side.

Tryk ind på et produkt for, at læs mere om de specifikationer de forskellige lærreder besidder og se eventuelt vores vidoer i vores inspiraions sektion her på siden.