Tekstilfarve

Mangler du et nyt og kreativt projekt, der kan give din kedelige t-shirt eller andet af dit tøj nyt liv? Dekorér dit stof med kreative design i et farverigt mønster med tekstilfarver købt på Bilka.dk.

Køb tekstilfarve i forskellige farver på Bilka.dk

Tekstilfarve er maling eller tøjfarver, man bruger på tekstiler. Du kan bruge vores stof- og tekstiltuscher til et hav af forskellige projekter. Måske trænger dine pyntepuder til en opfriskning? Eller skal dine gamle jeans eller andet fra din garderobe have nyt liv? Tegn smukke og kreative mønstre med skønne tekstilfarver købt på Bilka.dk. Her kan du finde tekstilfarver i alle regnbuens farver. 

 

Brug tekstilfarve med dine børn 

At male på stof er en sjov og kreativ aktivitet, som mange børn synes er et hit. Vores tekstilfarver kan blandt andet blive brugt til at lave personlige fastelavnskostumer, som dit barn selv kan være med til at sætte sit præg på. Farverne kan også bruges som en aktivitet til en børnefødselsdag. Mulighederne er mange, og på Bilka.dk finder du et hav af forskellige farver. Her er det altså bare fantasien, der sætter grænser. 

Sådan gør du, for at opnå det bedste resultat, når du arbejder med tekstilfarve: 

  • Dekorér dit ønskede stykke tekstil med sjove motiver og skønne farver
  • Lad nu farven tørre 
  • Fixér farven ved at stryge på vrangsiden af motivet med et strygejern. Efter fixeringen tåler tøjet op til 40 grader i vaskemaskinen 
  • Dit tøj er nu klar til at blive taget i brug 

 

Shop hobbyartikler på Bilka.dk

På Bilka.dk er du altid sikret et stort og bredt udvalg af maling og andre hobbyartikler. Er det ikke tekstilfarve, du er ude efter? Måske vil du hellere male på sten? Eller male motiver på lærreder? Kom godt fra start  med vores hobbymalinger: 

 

Bilka.dk er dit hypermarked. Det er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Du finder derfor et stort udvalg af essentielle hobbyprodukter. Gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.