Akrylmaling

Vil du udfolde din kreativitet og male flotte malerier med akrylmaling? På Bilka.dk kan du finde mange forskellige farver og løsninger, når du vil slippe din indre kunstner løs. Udforsk vores udvalg her på siden.

LÆR AT MALE MED AKRYLMALING

At male er en dejlig hobby for dig, der kan lide at slippe kreativiteten løs og skabe noget nyt. Her på siden finder du en lang række videoguides, så du sammen med Christina Christiansen kan lære, hvordan du maler med akrylmaling.

Hvad er akrylmaling? 

Akrylmaling er en vandbaseret maling, som du kan bruge til mange forskellige kreative projekter. Den tyktflydende og populære maling har en masse fordele, som gør den velegnet til at male med.

Blandt andet fordi malingen tørrer hurtigt – langt hurtigere end for eksempel oliemaling. Dette er smart, fordi du ikke behøver vente i så lang tid, før du kan male ovenpå malingen igen. For det andet er akrylmaling en billig hobbymaling, som er nem for både børn og voksne at arbejde med. Akrylmaling gulner desuden ikke med tiden. Du kan dermed nyde dit maleri i mange år frem.  

 

Mal på mange forskellige overflader med akrylmaling 

Akrylmaling består af lim, pigment og opløsningsmiddel. Limen gør, at akrylmalingen kan binde sig til mange forskellige overflader. Du kan blandt andet male på træ, pap, papir, tekstil, glas, plastik og mange andre materialer. 

På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige akrylmalinger, ligesom du kan finde kasser med de gængse farver og mest brugte pensler. På den måde har du alt, hvad du skal bruge i én boks. 

Du kan bruge forskellige redskaber, når du vil male med akryl. Malingen fungerer både godt med pensler og svampe, men du kan også sagtens male med spartler eller sågar dine bare hænder. Mulighederne er mange. Mangler du de helt rette kreative idéer? Hvad med at male dine egne glas eller personlige tallerkener og kopper? 

 

Køb vandbaseret maling på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af akrylmaling og andre hobbyartikler. Leder du efter andet tilbehør til dine kreative projekter? Se vores mange andre hobbyartikler her:  

 

Bilka.dk er dit hypermarked - vi har alt, du skal bruge. Gå på opdagelse her på siden, og find netop de varer, der falder i din smag.