Vandfarver

Er du en dygtig kunstner? Eller synes du bare, det er sjovt og afstressende at male? Find papir, pensler og vandfarverne frem, og nyd et par timers ro og fordybelse. Hvad end du er ekspert eller nybegynder, så kan du finde et bredt udvalg af vandfarver på Bilka.dk.

Køb vandfarver på Bilka.dk

Vandfarver er det samme som akvarelfarver, og som navnet antyder, er disse vandbaserede. Farverne er små, hårde og stærkt koncentrerede, som opløses med en våd pensel og bruges på akvarelpapir eller lignende materiale, der kan optage vandet. 

Flere børn og voksne synes, at vandfarver er populære og sjove at arbejde med. Du kan derfor også finde et bredt og varieret udvalg på Bilka.dk Vi har for eksempel akvarelfarveblyanter, akvareltuscher og flydende akvarelmaling. Disse har stadig akvarellens udtryk, men du kan bruge dem på forskellige måder.  

 

Kom godt i gang med at male med vandfarve

Er du helt ny i vandfarve-verdenen? Måske ser det vanskeligt ud, men faktisk behøver det ikke være særlig svært. For at komme i gang skal du blot bruge:

  • Akvarelpapir: Dette papir er af kraftigt kvalitet, da det skal kunne holde til de mange lag, som du påfører det
  • Vandfarver/akvarelmaling: Vælg her mellem forskellige former for maling, for eksempel flydende eller faste vandfarver. Du kan også tegne med tusher eller blyanter, som du efterfølgende opløser med vand. 
  • Pensler: Hvilken pensel, der er bedst her, afhænger af dine præferencer, og hvad formålet er. Prøv dig frem og find den, der passer til dine behov 

 

Magien sker, når du tilsætter vand til farverne. Så eksperimenter med mængden af vand, du bruger. Jo mere vand du tilsætter, des mere transparent bliver dit resultat. 

 

Bilka.dk har et stort udvalg af hobbyartikler og -maling  

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af maling og andre hobbyartikler. Er det ikke fingermaling, du er ude efter? Se vores mange andre hobbymalinger: 


Bilka.dk er dit hypermarked - vi har alt, hvad du skal bruge. Gå på opdagelse her på siden og find netop de varer, der falder i din smag.