Fingermaling

Kan du lide at male sammen med dine børn? Fingermaling er en sjov aktivitet for store og små. Mal på papir eller pap med fingrene, eller brug det som ansigtsmaling. På Bilka.dk kan du finde fingermaling i alverdens farver.

Aktivér dine børn med fingermaling

Er du forælder eller bedsteforælder til kreative og livlige børn? Eller ønsker du at styrke dit lille barns finmotorik? At male med fingermaling stimulerer dit barns kreativitet, fantasi og motorik. Det er en stor sanseoplevelse at mærke malingens konsistens mellem hænderne og en god måde for det lille barn at mærke sin egen krop. På Bilka.dk kan du derfor også købe et bredt udvalg af fingermaling. 

Fingermaling kan blive brugt til babyer såvel som større børn. På Bilka.dk har vi forskellige farver og typer af fingermaling. Se for eksempel vores kits med stempler eller klistermærker, der gør det nemmere for dig eller dit barn at lave flotte motiver i ansigtet og på kroppen.

 

Hvordan bruger man fingermaling?  

Du kan bruge vores fingermaling på mange forskellige måder. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Brug det for eksempel til at: 

  • Lave søde aftryk af din babys hånd eller fødder
  • Male dine børn i ansigtet. Måske som en farlig løve eller en sød sommerfugl? 
  • Male fine motiver på forskellige materialer, for eksempel papir eller pap.

 

Hvis dine børn skal have gang i fingermalingen, er det en god idé at dække området godt af, der hvor de skal lege med malingen. Du kan dog være ganske rolig, hvis der alligevel skulle komme lidt fingermaling på bordet, stolen eller tøjet.  Du kan nemlig ganske nemt vaske det væk, hvis du gør det, inden inden malingen er tør. Brug blot vand og sæbe, og tør efter med en tør klud.

 

Køb hobbymaling på Bilka.dk

På Bilka.dk er du altid sikret et stort og bredt udvalg af maling og andre hobbyartikler. Er det ikke fingermaling, du er ude efter? Måske vil du hellere male med akryl eller vandfarve på lærreder? Se vores mange andre hobbymalinger: 

 

Med det brede udvalg har du og familien god mulighed for at være kreative hele året.