Staffelier

Når nye motiver skal udfordres, finder du her på siden både landstaffelier til naturmotiver og bordstaffelier til de hjemmelige motiver. Se de mange forskellige varianter af staffelier her på siden.

Et staffeli til netop dit behov

Hos Bilka finder du et bredt udvalg af staffelier, så hvor end du skal have udskiftet det gamle staffeli eller skal i gang med, at male dit første maleri, finder du lige det, der dækker dit behov. Vores sortiment består af 19 forskellige typer af staffelier, hvilket gør at du netop kan finde det staffeli, der passer til dit behov.

Det rette staffeli gør dit arbejde, som kunstner eller hobby maler, nemmere og mere praktisk. Vi stræber hele tiden efter, at kunne udbyde det helt rette staffeli, der passer til dit valgte lærred og behov. Hos os har vi forskellige staffelier, alt fra feltstaffelier, der kan tages med ud i naturen og male de naturskønne omgivelser, til bordstaffelier, som kan benyttes til de mere hjemmelige motiver.

I vores brede udbud af staffelier finder man ligeledes alt fra professionelle Fine Arts staffeli, som passer ind i dit atelier til begynderstaffelier til den nye hobby maler. Størstedelen af staffelierne er sammenklappelige og justerbare i forhold til højde, hvilket gør at de både kan bruges stående og siddende. Trods staffeliernes høje kvalitet, udbyder vi dem stadig i en overkommelig prisklasse. Så hvis der er en kunstmaler gemt i dig og du er fingernem med en pensel på et lærred, så har vi det staffeli, som kan holde det lærred.
Tryk ind og læs mere om de specifikationer de forskellige staffelier besidder.