PartyPatruljen sørger for en god fest
PartyPatruljen sørger for en god fest

Partypatruljen

”Fester & Gæster” er blevet til i samarbejde med en stærk PartyPatrulje, som ikke bare er vilde med fester. De ved også, hvad der skal til for at skabe rammerne om en god fest.

Mød Bilka's partypatrulje

Mathias Daa Løfquist
Bartender og Danmarksmester i Cocktails & Flair 2017
Mathias har udvalgt og mikset de fantastiske drinks og cocktails til festerne og har bidraget med et par specialiteter fra egen hånd.

"En god fest for mig er, når der er en hyggelig stemning, og folk har flydende kærlighed i glassene. Og så gør det ikke noget, hvis drinksene bliver mikset med et lille show." - Mathias Daa Løfquist

Claus Dalby
Blomsterguru og forfatter til flere end 20 bøger om haver og blomster.
Claus er en sand mester ud i blomsterdekorationer, buketter og borddækning og har strøet sin magi ud over julen, nytåret, påsken og brylluppet.

"Der er noget ganske særligt ved at samles om et veldækket bord, hvor det er tydeligt, at værterne har gjort sig umage med borddækningen. Så føler man sig ekstra velkommen." - Claus Dalby

Ditte Julie Jensen
Kogebogsforfatter, foredragsholder og deltager i Den Store Bagedyst 2015.
Ditte står bag de fleste af bogens fantastiske kager – og har også foldet sin kreativitet ud på pynt til en lang række af festerne i børnehøjde.

"En god fest for mig er, når der er kræset for detaljerne, og rummet er fuldt af nærvær og hygge. Som gæst skal man huske, at værten sætter rammerne, men at man selv har et ansvar for at skabe festen." - Ditte Julie Jensen

Herudover har følgende bidraget til festerne:
StylePlay (styling af fester), Picturesque Kitchen (mad og drikke), Bodil Ipsen (hår, makeup og styling), Caroline Fleming (stel og service til bryllupsfesten) og Skovdal Nordic (primære fotos).

Find inspiration til festen

Pynt & Borddækning