Jubilæum

Idéer til jubilæumsfest

FAQ jubilæum

 

JUBILÆUMSFEST

”Kan du huske dengang, vi…?” Jubilæumsfester er fantastiske, for en genforening er med garanti fyldt med masser af gode historier. Og det er uanset, om der er gået 10, 20 eller 25 år siden, man gik i skole sammen eller delte hverdag på kollegiet eller højskolen. Pynt op med sjove minder, bestil maden udefra og lav en fed playliste fra de gode gamle dage. Så holder festen stort set sig selv.

Nostalgisk jubilæum og idéer til jubilæumsquiz

Drak I altid en speciel drink på jeres årgang, er det en sjov gimmick. I kan også lave en quiz med spørgsmål fra dengang. Hvem fik det højeste gennemsnit? Hvem var kærester i længst tid? En anden sjov idé til en quiz med fx gymnasieklassen, er, at finde gamle statusopdateringer på Facebook, og så skal man gætte hvem, der har skrevet dem. 

Find minderne frem

Har du gamle billeder af gæsterne liggende, er de sjove at bruge i invitationen for at bringe minderne frem. Alternativt kan du også have dem fremme til festen, så man kan kigge på dem sammen. Enten som fotobøger på gammeldags vis eller udprintet og hængt op på en væg/opslagstavle eller lignende. 

 

Mad til jubilæum

Vælg den nemme løsning. Overlad madlavningen til andre og bestil f.eks. en buffet, så der er noget for enhver smag. Få inspiration på Bilkamadudafhuset.dk - her finder du også tapas, smørrebrød, brunch, kage osv. alt afhængig af, om du leder efter mad til en jubilæumsfest eller en reception på arbejdspladsen. 

 

Vin til jubilæumsfesten

Mangler du en god vin til din jubilæumsfest? I videoen nedenfor smager vinanmelderen Mikkel Nielsen tre gode festvine som dine gæster vil elske.

Kunne du tænke dig flere vinanmeldelser? Som medlem af Bilka WineClub får du masser af videoer og anbefalinger fra vinanmelderen Mikkel Nielsen, så du er sikker på at vælge den rigtige vin til din næste begivenhed.

Andre temafest idéer?

Få idéer til temafester og find alt, hvad du skal bruge til din næste fest: Borddækning, pynt, udklædning, mad, drinks, taler, festlege og meget mere! Fester & Gæster er vores univers på Bilka.dk, hvor vi hjælper dig med planlægning af livets store og små fester.