Smart-højtaler med stemmestyring

Fremtidens lyd og information kommer fra en smart-højtaler. Det teknologiske vidunder kan styres med et enkelt tryk på en knap eller via din stemme. Vælg en Bluetooth-adapter til at gøre dit musiksystem trådløst, eller styr hjemmet via en smart-højtaler med skærm. Se udvalget online herunder på Bilka.dk.

En smart-højtaler til det hele

En smart-højtaler tænker selv ... eller næsten. Med din stemme eller få tryk kan du styre flere elektroniske enheder i huset og gøre dit musikanlæg trådløst. Vælg en Bluetooth-adapter, eller se det hele på den stemmestyrede miniskærm.

  • Styr det hele centralt med nem betjening
  • Gør musikken trådløs, og netsurfing enkel
  • Få stemmestyret adgang til internettet

Blot et enkelt tryk på knappen kan gøre dit hifi-system trådløst via en Bluetooth-adapter. En skærmbaseret smart-højttaler gør musikafspilning og surfing online til en leg med stemmestyring, ligesom du kan styre andre elektroniske enheder i hjemmet direkte fra den lille skærm.

Hvilken type smart-højttaler skal du vælge?

Der er stor forskel på, hvad en smart-højttaler kan bruges til. En bluetooth-adapter anvendes mest til at omdanne eksisterende musiksystemer, mens en smart-højtaler med skærm kan bruges som et stemmestyret betjeningspanel til flere forskellige ting.

  • Bluetooth-adapter – Hvis du har almindelige højttalere med lydkabler og et ønske om at kunne anvende dem trådløst til flere enheder, er en Bluetooth-adapter et godt valg. En Bluetooth-adapter er en smart-højttaler, der gør musikafspilning trådløs. Du kan desuden afspille fra flere enheder på samme tid i forskellige rum – f.eks. fra din mobil, din computer eller din tablet. En smart-højttaler i form af Bluetooth-adapter aktiveres ved tryk på en enkelt knap.
  • Smart-højttaler med skærm – En mere avanceret form for smart-højttaler er med indbygget skærm og stemmestyring. Blot ved at tale til den kan du surfe på nettet, afspille musik og styre tilkoblede enheder i dit hjem. Med skærm kan du også betjene din smart-højttaler via touch-teknologi. En skærm-baseret smart-højtaler er som en stemmestyret tablet – nem at tage med overalt i hjemmet.

Du kan finde din nye smart-højtaler i vores online udvalg herover på Bilka.dk. Dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!