Smart-højtaler med stemmestyring

Fremtidens lyd og information kommer fra en smart-højtaler. Det teknologiske vidunder kan styres med et enkelt tryk på en knap eller via din stemme. Vælg en Bluetooth-adapter til at gøre dit musiksystem trådløst, eller styr hjemmet via en smart-højtaler med skærm. Se udvalget online herunder på Bilka.dk.

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.

En smart-højtaler til det hele

En smart-højtaler tænker selv ... eller næsten. Med din stemme eller få tryk kan du styre flere elektroniske enheder i huset og gøre dit musikanlæg trådløst. Vælg en Bluetooth-adapter, eller se det hele på den stemmestyrede miniskærm.

  • Styr det hele centralt med nem betjening
  • Gør musikken trådløs, og netsurfing enkel
  • Få stemmestyret adgang til internettet

Blot et enkelt tryk på knappen kan gøre dit hifi-system trådløst via en Bluetooth-adapter. En skærmbaseret smart-højttaler gør musikafspilning og surfing online til en leg med stemmestyring, ligesom du kan styre andre elektroniske enheder i hjemmet direkte fra den lille skærm.

Hvilken type smart-højttaler skal du vælge?

Der er stor forskel på, hvad en smart-højttaler kan bruges til. En bluetooth-adapter anvendes mest til at omdanne eksisterende musiksystemer, mens en smart-højtaler med skærm kan bruges som et stemmestyret betjeningspanel til flere forskellige ting.

  • Bluetooth-adapter – Hvis du har almindelige højttalere med lydkabler og et ønske om at kunne anvende dem trådløst til flere enheder, er en Bluetooth-adapter et godt valg. En Bluetooth-adapter er en smart-højttaler, der gør musikafspilning trådløs. Du kan desuden afspille fra flere enheder på samme tid i forskellige rum – f.eks. fra din mobil, din computer eller din tablet. En smart-højttaler i form af Bluetooth-adapter aktiveres ved tryk på en enkelt knap.
  • Smart-højttaler med skærm – En mere avanceret form for smart-højttaler er med indbygget skærm og stemmestyring. Blot ved at tale til den kan du surfe på nettet, afspille musik og styre tilkoblede enheder i dit hjem. Med skærm kan du også betjene din smart-højttaler via touch-teknologi. En skærm-baseret smart-højtaler er som en stemmestyret tablet – nem at tage med overalt i hjemmet.

Du kan finde din nye smart-højtaler i vores online udvalg herover på Bilka.dk. Dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!