Kamera og tilbehør

Fang de mindeværdige øjeblikke med et kamera, så du altid kan gå i gemmerne og se tilbage på livets sjove og gode tider. Her på siden finder du alt i kameraer blandt andet fra de populære mærker Canon og Nikon. Vores brede udvalg byder blandt andet på spejlreflekskameraer, videokameraer og actionkameraer samt en lang række tilbehør og tasker, så dit kamera altid er opdateret med det nyeste tilbehør.

Fang øjeblikket på video eller billede

Minder har vi alle mange af. Lige fra barndommen skaber vi mange gode minder, vi bringer med os gennem livet og tænker tilbage på. Nogen gange ville vi ønske, at vi kunne fange øjeblikket og gemme det for evigt. Med et smart kamera eller videokamera fra Bilka bliver dette muligt!
 
Tag derfor et kig på vores udvalg, hvor du blandt andet finder:
•    Spejlreflekskamera
•    Kompaktkamera
•    Actionkamera
•    Tilbehør og tasker

Fang de mindeværdige øjeblikke

Med et kamera kan du gemme de gode minder i sjove fotos, du kan tage frem og vise til familie og venner. Det er ofte de spontant opståede aktiviteter og hændelser, der for alvor skaber minder fra en hyggelig tid i dit liv. Derfor kan det være en fordel at have kameraet ved hånden, når du begiver dig ud i byen med vennerne, deltager ved familiearrangementer eller pakker kufferten og rejser på ferie med kæresten. Her sker der altid ting, du ikke vil misse.

Hos Bilka kan du købe kvalitetskameraer, der sikrer dig billeder i god kvalitet. Uanset om du søger et kamera, der kan gemmes i lommen eller et spejlreflekskamera, der tager professionelle billeder, har vi et skarpt udvalg. Til en tur i byen med vennerne kan du derfor med fordel vælge et Sony Cyber-shot DSC-W800 digitalkamera, der tager fantastiske fotos og giver dig mulighed or at fange sjove øjeblikke på HD-video. Med dette kamera kan du se tilbage på en sjov aften via billeder og videoklip. Er hukommelsen svækket af alkohol, kan du nemt blive opdateret på gårsdagens bytur ved hjælp af det smarte kamera.   

Fang tyven på kamera

Selvom vi oftest bruger videoklip til at indfange mindeværdige øjeblikke, kan der være tider, hvor man har behov for at dokumentere noget ubehageligt. Får du ubudne gæster på besøg, mens du er på arbejde, kan det være en fordel at have et overvågningskamera, der kan fange tyven, der prøver at trænge ind i dit hjem. Det giver mulighed for at fange tyven på fersk gerning, hvis et indbrud skulle forekomme. Samtidig har videokameraer en signalværdi, idet de kan afholde en tyv fra at besøg netop dit hjem. Med et synligt overvågningskamera kan du derfor holde tyven på afstand, så du undgår at få ubehagelige minder med i bagagen og i stedet for kan fokusere på at bevare de gode minder. Med et smart TP-Link Wi-Fi kamera NC220 kan du derfor holde øje med dit hjem via din computer eller smartphone, så du altid kan følge med i, hvad der foregår i dit hjem – dag og nat. Herved kan du nemt slå alarmen til eller kontakte alarmcentralen, hvis du får besøg af en ubuden gæst.

Hurtig bestilling, nem levering

Lad dig inspirere i vores udvalg af kameraer og videokameraer, der kan indfange de mindeværdige øjeblikke eller øge sikkerheden omkring dit hjem. Her finder du et udvalg, der vil give dig minder for livet. Bestil derfor et kamera med det samme, så garanterer vi en nem levering til din privat adresse eller en selvvalgt pakkeshop – bestiller du for mere end 1000 kr., skal du ikke bekymre dig om fragtomkostninger. Dem betaler vi!

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies