Tripods og kamerastativer

Med en tripod kan du skabe fantastiske billeder med dit kamera. En tripod eller et kamerastativ er ideel til dig, som går op i at tage professionelle billeder eller til dig, som også gerne selv vil være med på dine billeder. På Bilka.dk finder du et udvalg af tripods og kamerastativer til både kamera, actionkamera og smartphones. 

 

Skab billedmagi med en tripod

En tripod eller et kamerastativ skaber helt nye muligheder for dig bag kameraet. Skyd skarpe billeder med lang lukkertid, eller optag videoer uden rystelser. Når dit kamera eller din smartphone er monteret på en tripod eller et kamerastativ, bliver det nemmere at fange det helt perfekte øjeblik. Der er mange fordele ved en tripod og et kamerastativ: 

  • Mulighed for at tage billeder med lang lukkertid. 
  • Skyd skarpe billeder og videoer uden rystelser. 
  • Du slipper for at bære det tunge kamera.
     

Find det perfekte kamera stativ

En tripod er et kamera stativ med tre fødder og bliver flittigt brugt af både professionelle fotografer og hobbyfotografer. Derfor kan du også helt sikkert finde en tripod eller et kamera stativ, som passer til dine behov. 

Det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser inden køb af en ny tripod. Hvis du er ejer af et stort og tungt kamera, er det f.eks. vigtigt at vælge et stabilt kamera stativ, som er udviklet til at kunne bære et stort kamera. 

Har du planer om at have dit kameraudstyr med på farten, kan det være en god idé at vælge et letvægts kamerastativ. Måske skal det også være muligt at folde det sammen, så det ikke fylder ret meget. 

Tager du billeder med din smartphone eller optager video med dit actionkamera, er det vigtigt at vælge en tripod, som er kompatibel med disse.
 

Køb din nye tripod eller kamerastativ på Bilka.dk

Der findes en tripod for alle. På Bilka.dk finder du et godt udvalg af tripods til både kamera, actionkamera og smartphone. Vi har både stabile kamerastativer til det tunge spejlreflekskamera og fleksible tripods til det lille actionkamera.

Mangler du andet udstyr til dit kamera, finder du selvfølgelig også et stort udvalg af kameratilbehør på Bilka.dk. Vi har blandt andet kameratasker og hukommelseskort til kameraer, så du har alt, hvad du skal bruge som professionel- eller hobbyfotograf.