Fotoalbums

Billeder af minder er værd at få printet ud, så de ikke bliver glemt på din smartphone-kamerarulle. Print dine minder ud, og sæt dem i et fotoalbum med lommer. Find det rette album på Bilka.dk, som passer til dine billeder.  

  

Et billede siger mere en 1000 ord 

Billeder hjælper os med at bevare minder, udtrykke os og dele vores oplevelser med andre. Et billede siger mere en 1000 ord, især når det bliver printet ud og sat i et fotoalbum. I vores udvalg finder du større albummer med plads til 200 og 300 billeder, så der er rigelig plads til dine mange minder. Fotoalbummerne fås i forskellige størrelser og stilarter, herunder størrelsen 10x15 cm. Hvis du foretrækker mindre album udgaver, findes INSTAX MINI-album i forskellige farver.  

 

Organiser dine billeder i dit album 

Fotoalbum med lommer gør det nemt og hurtigt at organisere dine billeder. Plastlommerne beskytter dine fysiske billeder og kan vises, når venner og familie er på besøg. Albummet er perfekt til at samle dine: 

  • Børnefotos 
  • Bryllupsfotos 
  • Konfirmationsfotos 
  • Fødselsdagsfotos 
  • Rejsefotos 


Brug fotoalbummet til dine betydningsfulde øjeblikke. Hvis du ønsker at dele dine billeder med din familie og venner, kan du også lave et fotoalbum til dem. På den måde kan de være en del af oplevelserne - og i øvrigt en god gave at give til dine nærmeste. Er du i tvivl om, hvordan du skal få printet dine billeder? Med CEWE kan du få fremkaldt dine bedste minder i forskellige formater og papirtyper. Så er dine billeder klar til at blive sat i albummet, eller måske i en ramme? 

 

Køb fotoalbum med lommer på Bilka.dk   

Saml dine mindeværdige øjeblikke i et fotoalbum med lommer. På Bilka.dk finder du fotoalbummer, der passer til dine billeder. Du kan også tage et kig på vores instant-kameraer og film til kameraer, hvis du ønsker kameraer og tilbehør til dit INSTAX MINI album. På Bilka.dk kan du også købe digitale fotorammer, så du nemt kan vise og dele dine smartphonebilleder og videoer helt uden at printe dem.