Smart overvågningskameraer

Med Smart Home overvågning behøver du ikke frygte indbrud, når du ikke er hjemme. Smart Home overvågning gør det muligt for dig at sidde på arbejdspladsen og via din smartphone følge med i, hvem der kommer og forlader dit hus. Du kan ligeledes programere den intelligente løsning til at give dig push beskeder på telefonen, når der er aktivitet i hjemmet. 

Smart Home overvågning

 

Tre gode grunde til at købe Smart-overvågning

  • Bliv sikret overvågning af høj kvalitet
  • Du kan f.eks. nyde features som nattesyn, digital zoom og meget mere
  • Følg med i, hvem der kommer og går
     

Vil du gerne sikre dit hjem mod ubudne gæster og undgå indbrud, er Smart-overvågning et klogt og godt valg. Det er ikke alle, der føler at en tyverialarm er sikkerhed nok, og netop her kommer overvågning ind i billedet. Ved enten at supplere dit tyverisystem eller lade overvågningen være den primære beskyttelse, kan du føle dig tryg ved altid at vide, hvem der kommer ind i og går ud af dit hjem. Når du vælger Smart-overvågning har du også mulighed for at vælge mellem forskellige gavnlige features såsom nattesyn, digital zoom, bevægelighed og meget mere. Derudover er der også en del Smart-overvågning, der gør det muligt for dig at tilvælge e-mail- eller beskedadvarsler samt muligheden for at følge med online gennem kameraerne fra en ekstern lokation.

 

De forskellige typer Smart-overvågning

Såfremt du blot har lovgivningen in mente, er overvågning et glimrende værktøj til at forbedre sikkerheden derhjemme og afhjælpe eventuel utrygskab. Derfor har vi opstillet en lille guide over faktorer, som du kan overveje, således at du får den helt rette overvågning til dit hjem.

  • Skal din overvågning være beregnet til udendørs eller indendørs brug? Eller har du brug for en kombination af de to?
  • Hvor mange kameraer ønsker du i dit hjem – hvor mange vinkler skal det kunne fange fra?
  • Hvor avanceret en Smart-overvågning er du på udkig efter? Her kan du overveje, hvor krævende det skal være at sætte op og bruge samt hvilke features, du søger (eksempelvis besked alarmer, nattesyn, muligheden for ekstern overvågning etc.)

Se eventuelt også vores fulde udvalg af de banebrydende Smart Home produkter.

 

Bestil din nye Smart-overvågning hos Bilka.dk

Hvilken af de mange forskellige modeller af Smart-overvågning skal du have? Tag dig god tid til at dykke ned i vores brede udvalg og finde dit rette match. Vores sortiment består af produkter i den højeste kvalitet til skarpe priser, så der er noget for enhver – uanset om du er bekendt med alarmsystemer, eller om du er nybegynder. Bestil din nye Smart-overvågning online hos Bilka.dk i dag, og så har du den hos dig inden længe!

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.