Centralstøvsugere

Undgå slæbet med en støvsuger, besværet med ledninger og udskiftning af pose ofte – vælg en centralstøvsuger og klar det hele ubesværet og effektivt. Gå på opdagelse efter en god centralstøvsuger med høj sugeevne i vores udvalg herunder.

En god centralstøvsuger

Prisen på centralstøvsugere er højere end på en almindelig støvsuger fordi:

  • Du slipper for at slæbe støvsugeren fra rum til rum

  • Der er ingen bittesmå poser, der skal skiftes ofte

  • Den ledningsfrie løsning gør arbejdet nemmere

En centralstøvsuger fritager dig fra at skulle slæbe støvsugeren rundt i hjemmet – du ’plugger’ ganske enkelt bare slangen i udtaget i rummet. Opsamlingsposen er langt større end i en almindelig støvsuger, og du slipper derfor for at skulle tømme eller skifte den ofte. Uden ledninger kan du frit bevæge dig rundt i rummet, når du støvsuger.
 

Hvordan vælger du den rigtige centralstøvsuger?

Der er tre afgørende faktorer, du skal overveje, når du vælger en ny centralstøvesuger – areal, støjniveau og effekt.

  • Areal – Størrelsen på din bolig afgør størrelsen på din centralstøvsuger. Standardstørrelserne er til 150 m2 eller 250 m2. Er dit hus midt imellem de to størrelser anbefales det, at du vælger den store model, så du ikke risikerer, at der er områder i huset, støvsugeren ikke kan dække. Til et hus i flere etager kan du sagtens nøjes med én centralstøvsuger.

  • Støjniveau – Ligesom med almindelige støvsugere findes der også inden for centralstøvsugere forskellige støjniveauer. Den støjsvage model koster mere end den mindre støjsvage, men er god i moderne huse, hvor der ofte er mange hårde flader, som gør lyden ekstra høj.

  • Effekt – Motorens størrelse og sugeevne i en støvsuger måles i watt. Effekten på en centralstøvsuger ligger typisk mellem 1.300 og 1.700 watt, som er væsentlig højere end effekten ved almindelige støvsugere. Vælg effekt efter hvor meget der er behov for at støvsuge – hjem med tæpper og hår fra dyr vil ofte kræve en højere effekt end hjem uden.

Gør støvsugningen nemmere – find din nye centralstøvsuger i vores store udvalg her på Bilka.dk og bestil med hurtig levering direkte hjem til dig.