Robotstøvsugere med gulvvask

Har du svært ved at finde tid eller overskud til støvsugning og gulvvask? Lad en robotstøvsuger med gulvvask klare alt arbejdet for dig. På Bilka.dk finder du flere smarte og pålidelige løsninger, hvor du får både støvsuger og gulvvasker i én robot. Oplev dem alle herunder.

Støvsuger og gulvvasker i én robot

Robotstøvsugere har for alvor vundet frem i de danske hjem i løbet af de senere år. Og med god grund. En robotstøvsuger klarer nemlig al støvsugningen, uden du nærmest skal løfte en finger - og resultatet er til at regne med. Det kan dog blive endnu bedre. Med en robotstøvsuger med gulvvask kan du nemlig få både støvsuget og vasket gulvet derhjemme ved hjælp af én og samme robot. Med denne smarte 2-i-1 funktion bliver det stort set ikke nemmere for dig at holde dit hjem rent.

 

Find den rette robotstøvsuger med gulvvask for dig

Når du er på udkig efter en robotstøvsuger med gulvvask, er det naturligvis vigtigt, at den kan klare opgaven ordentligt. En robotstøvsuger er generelt ikke til den helt store gavn, hvis du alligevel selv skal i gang bagefter for at få det hele med. Derfor kan du med fordel undersøge følgende funktioner nærmere:

  • Sugeevne - Robotstøvsugerens sugeevne/vakuum måles i enheden Pa (Pascal). En effektiv husmodel har typisk mellem 2000 og 4000 Pa.

  • Batteritid - Er der en del gulvareal, der skal rengøres, kan det være en god idé at gå efter en model med en lang batteritid. På den måde skal den ikke oplades undervejs, mens den er ved at gøre rent.

  • Beholderstørrelse - Har du et stort hjem med en masse gulvplads, kan du med fordel overvej en model med en større støvbeholder og vandtank. Så slipper du for at skulle tømme og fylde beholderne i tide og utide.

  • Støjniveau - Er en støjsvag støvsuger en prioritet? Så kan du fordel kigge nærmere på robotstøvsugerens støjniveau (dB). En støjsvag model ligger normalvis omkring 70 dB eller derunder.

Mange nyere robotstøvsugere med gulvvask har WiFi-funktionalitet, hvor der også findes en tilknyttet mobilapp. Så kan du nemt styre og indstille forskellige funktioner og programmer fra din smartphone. Find din favorit på Bilka.dk.