Støvsugere med pose

En støvsuger er en uundværlig hjælp, når du skal rengøre dit hjem. Et støvsuger med pose opsamler nullermænd, støv og andet skidt i en pose, som du naturligvis skal skifte, når den er fuld. De fleste modeller viser, hvornår posen er fyldt, og du skal sætte en ny i. En støvsuger med pose har den fordel i forhold til de poseløse modeller, at den som oftest larmer mindre. På Bilka.dk finder du en række forskellige støvsugere med pose. Vi fører en række kendte mærker som Miele, Nilfisk, Electrolux og Bosch.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Der findes en række forskellige støvsugere - men hvilken en skal du vælge? Læs guiden og lær mere om hvad du skal overveje inden du køber støvsuger.

Gode råd til støvsugere der kan klare hundehår

Har hjemmet et pelset medlem, så skal du være opmærksom om støvsugeren kan håndtere de små hår. Læs mere i guiden her.

Tips til at vælge en støjsvag støvsuger

Hvis du gerne vil have en støjsvag støvsuger, skal du vælge en støvsuger med en lav dB-værdi. Bliv klogere i guiden her.

Hold hjemmet rent med en støvsuger med pose

En klassisk støvsuger med pose er et populært valg, fordi den er enkel at bruge og nem at vedligeholde. Når du støvsuger, samles alt støv og skidt i støvsugerens pose, og når posen er fuld, skal den blot smides ud og erstattes af en ny. De fleste modeller har den smarte funktion, at de selv viser, hvornår posen skal skiftes.

En fordel ved at vælge en støvsuger med pose frem for en poseløs støvsuger er, at en støvsuger med pose generelt har et lavere støjniveau. Samtidig er sugeevnen også ofte højere, og så er det lettere at skulle skifte en pose end at rense et filter, som du skal ved en poseløs støvsuger.

På Bilka.dk kan du også få fyldt dit lager af støvsugerposer. Du finder forskellige modeller og mærker, så du kan matche med netop din type støvsuger. Vi har blandt andet støvsugerposer fra Nilfisk, Miele, Electrolux og Bosch

 

Poseløs støvsuger eller støvsuger med pose?

Er du i tvivl om, hvorvidt din nye støvsuger skal være poseløs eller være med pose? Begge typer støvsugere har både fordele og ulemper. Det, der kan tale for at købe en poseløs støvsuger, er, at du sparer udgifterne til støvsugerposer og ikke behøver at skifte pose. Det kan dog også være, at du finder det lettere at skifte pose end at skulle rengøre et filter. I dette tilfælde skal du selvfølgelig vælge en støvsuger med pose. 

Støvsugere med pose kan især være en god idé, hvis du har allergi eller astma, da de ofte har en bedre filtrering i forhold til støv og pollen. Støvet holdes tillige inde i posen og frigøres ikke tilbage i luften.  

Hvilken type, der passer bedst til dig, afhænger af personlige præferencer og behov. Du bør derfor altid have dine egne behov og ønsker med i dine overvejelser, når du skal købe en ny støvsuger. Du kan også udforske vores udvalg af robotstøvsugere, hvis du helt vil slippe for at svinge støvsugeren.