Køb printer til forskellige formål på Bilka.dk
Køb printer til forskellige formål på Bilka.dk

Printere og blæk

Står du og mangler en effektiv printer, eller er du løbet tør for blæk til den, du allerede har stående derhjemme? Gå på opdagelse i vores samlede udvalg af printere og blæk her på siden.

Printer

Selvom mange procedurer i dag foregår udelukkende digitalt, så er det ikke til at undgå, at du fra tid til anden har brug for at kunne printe dokumenter ud. Det kan eksempelvis  være du vil underskrive dem i hånden eller for at medbringe dem til et møde, hvor du hellere vil have dem fysisk på papir end på computeren.

I sådanne tilfælde er det stadig rart at eje sin egen printer frem for at være afhængig af printere på offentlige steder, hvor prisen pr. side kan være høj.

  • Print ud derhjemme – og undgå store printergebyrer
  • Find den, der passer allerbedst til dine behov
  • Køb den til en skarp pris på Bilka.dk

 

En god og pålidelig printer koster ikke meget, og hos Bilka.dk finder du mange forskellige modeller, der opfylder alle dine behov. Det gælder, hvad enten du har brug for blot at kunne printe, eller du har brug for en smart 3-i-1 printer, der både kan printe, kopiere og scanne. Find en printer til dit konkrete behov, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk. Husk også det rette blæk eller toner afhængigt af din type af printer.

Hvilken printer skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken printer du skal vælge, kan du lade dit behov afgøre valget. Hertil er der et par egenskaber, du kan overveje vigtigheden af for dig. Det gælder farve, funktioner og kapacitet.

  • Farve: Vil du have muligheden for at printe ud i farver – fx billeder – eller er det nok, at du kan printe sort-hvid? Hvis det gælder førstnævnte, findes der i udvalget fotoprintere, der kan udskrive dine billeder i topkvalitet.
  • Funktioner: Antallet af funktioner i tidens printere er kun blevet flere, så printeropgaverne nu kan klares hurtigere og nemmere. Det gælder bl.a. tilkobling og udskrivning vha. WI-FI. Læs om hver printers funktioner, og vælg en printer med de egenskaber, der kommer dit behov til gode.
  • Kapacitet: Skal du printe meget – og hurtigt – eller blot enkelte sider i god kvalitet fra tid til anden? En laserprinter er typisk hurtigere og billigere i drift, men blækprinteren er til gengæld oftest billigere at købe.

 

Køb en printer på Bilka.dk

Hos Bilka.dk har vi de bedste printere til alle behov – fra de helt almindelige blækprintere og laserprintere til hverdagsbrug. Uanset hvilket projekt du kaster dig ud i, kan du finde en printer. Køb den online i dag!