Computertastatur og computermus på Bilka.dk
Computertastatur og computermus på Bilka.dk

Mus og tastatur

Her på siden kan du finde vores sortiment af forskelligt tilbehør til computeren. Vi tilbyder alt lige fra tastaturer og mus til musemåtter og pegeredskaber. Se produkter fra kendte mærker som Razer, Steelseries og HP, og som både passer til Android, Apple iOS, Mac, Pc og diverse spillekonsoller. Eller hvad med en ny musemåtte med højkvalitets gummibelægning og unikke mikrofiber overflader? 

Kategorier

Bør jeg vælge et membran- eller mekanisk tastatur?

I udvalget af tastaturer har du mulighed for at vælge modeller med membran eller mekaniske taster. Forskellen er tydelig, og du vil også kunne opleve en forskel.

Et mekanisk tastatur har nemlig tendens til at larme mere end en variant med membrantaster. Kan du godt lide den mekaniske og responsive følelse, du får ved et mekanisk tastatur, så kan tastatret være relevant, hvis du for eksempel det være, at det er det du bør vælge, hvis du sidder for dig selv og arbejder.

Leder du efter et tastatur til din arbejdsplads, så er et membrantastatur måske mere praktisk. Så forstyrrer du nemlig ikke dine kolleger, og du kan fordybe dig i dine vigtige arbejdsopgaver.

På Bilka.dk forhandler vi tastaturer fra kendte mærker. Så kan du føle dig sikker på, at kvaliteten og designet er, som det skal være. Du kan blandt andet opleve disse mærker:

  • Logitech
  • Lenovo
  • Samsung

 

Lyder det som noget for dig? Så kan du udforske de mange mærker, designs og variationer af tastaturer og mus på Bilka.dk.

En god mus har brug for en solid musemåtte

Er din nuværende mus ved at være slidt?å kan du finde en kablet eller trådløs mus her på siden. Vores mus fungerer til flere mærker. Så om du bruger Windows eller Mac, så har vi også en model til dig.

Har du brugt en kablet mus før, så kan en trådløs variant være et friskt pust til dit nuværende setup. Musen bliver tilsluttet computeren ved hjælp af Bluetooth eller et trådløst USB-stik, som transmitterer et signal til musen.

En ny mus er dog ikke meget værd uden en smart musemåtte med et skridsikkert underlag. Så kan du bruge musemåtten på et træ-, glas-, laminat-, eller stenbord, uden at din musemåtte glider, og at du mister grebet om musen.