Tilbehør og montering til varmepumper

En varmepumpeskjuler er perfekt, hvis du har fået foretaget en varmepumpe-installation. Hos Bilka.dk finder du alt, hvad du skal bruge til montering af en varmepumpe. Se udvalget herunder.

Varmepumpe-skjuler – beskyt og kamufler din varmepumpe

Skal du have monteret en varmepumpe, så er det en god ide at få det gjort professionelt og med de rigtige materialer. En professionel montering af varmepumpe giver dig det optimale resultat og største effektivitet fra din nye pumpe. Med det rigtige tilbehør kan du:

  • Beskytte din varmepumpe og camouflere den på en stilren måde
  • Styre din varmepumpe med en app på din smartphone eller tablet
  • Få din varmepumpe til at fungere, som den skal og helt uden gener

 

Ud over vores store udvalg af varmepumper finder du altså også alt det tilbehør, du kan få brug for, så du får det bedste ud af pumpen. Med en varmepumpe-installation fra vores tekniker er du sikker på at din pumpe kommer godt i gang og fungerer optimalt fra den første dag.

 

Find det rigtige tilbehør til din varmepumpe

Med det rigtige tilbehør kan du gøre det endnu lettere at få mere ud af din varmepumpe. Hvad enten den er til sommerhuset, kolonihaven eller din private bolig, kan du finde løsninger, der giver dig mere for pengene.

  • En fjernbetjeningsløsning betyder, at du kan forbinde din varmepumpe til en app på din smartphone eller tablet og på den måde styre, hvornår den skal tændes og slukkes. Med denne løsning kommer du aldrig hjem til et koldt hus, ligesom du kan slukke for pumpen, hvis du glemte det, inden du tog sommerhuset.
  • En varmepumpeskjuler er både en praktisk og æstetisk løsning, som dels beskytter pumpen for vind og vejr, og dels er med til at give den et pænere udseende, så den ikke skæmmer dit hus eller din have.
  • Fødder eller vægbeslag sørger for at udedelen af din varmepumpe står eller er monteret sikkert udenfor.

 

Vælg og bestil dit varmepumpetilbehør allerede i dag.