Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper kan være et smart varmealternativ til din bolig. Den er nem at betjene og kan hurtigt varme huset op. Find din nye luft til luft varmepumpe i vores udvalg her på siden.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe henter varmen fra udeluften og afgiver den til indeluften. Pumpen kan anvendes hele året rundt, og den fungerer særligt godt i overgangsperioderne, hvor du enten ikke har fået lukket ned for eller startet dit central-varmesystem op.

En luft til luft varmepumpe giver rumvarme og er god til sommerhuse og som supplement i helårshuset. Bruger du luft til luft varmepumpe i dit sommerhus, kan du tilkøbe en sms-fjernstyring, så du kan sikre, at sommerhuset er dejlig opvarmet, når du kommer frem.

 

Hvor placerer jeg min luft til luft varmepumpe bedst?

Da luft til luft varmepumpen afgiver luften dér, hvor den er monteret, er det vigtigt, at du placerer den i det rum, du ønsker opvarmet. Montagen skal udføres af en autoriseret kølemontør.

Den korrekte placering af din varmepumpe er vigtig. En luft til luft varmpumpe bør altid installeres i rummet, du ønsker at opvarme. Hvis du f.eks. ønsker at opvarme din stue, bør varmepumpen placeres i stuen. På den måde opnår du optimal effekt og glæde af din varmekilde.

Når din varmepumpe skal installeres, er det vigtigt at overveje, hvilken type bolig du har. Luft til luft varmepumpen fungerer ved at indsuge kold luft udefra, opvarme den og fordele den ud i lokalet. Dette betyder også, at huse med åbne rum og lette passager har optimale muligheder.

Luft til luft varmepumper kræver, at du har plads til en del af pumpen udenfor. Du skal også være opmærksom på, at udedelen kan støje. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvor du placerer varmepumpen, så den ikke generer for meget.

 

Køb luft til luft varmepumper på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du en luft til luft varmepumpe, der passer til din bolig. Vi har forskellige modeller og farver, så du kan finde en varmepumpe, der matcher dine behov og ønsker. Husk at få monteret din nye luft til luft varmepumpe af en professionel.