Afdækning til maling

Skal du til at male loft eller vægge? Så glem ikke at bruge afdækning til at beskytte gulvet mod pletter fra maling og andet snavs. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af forskelligt afdækning i enten pap, plast eller filt. Bestil nemt online i dag. 

Afdækning til maling gør dit rengøringsarbejde lettere 

Ønsker du at give væggene eller loftet en ny farve? Malingen og dens farve er på mange måder med til at sætte atmosfæren i rummet og er en god måde, hvorpå du kan give dit hjem lidt personlighed. Du bør dog ikke blot gribe malerbøtten og malerpenslen og gå i gang med det samme. Malerarbejde kræver en smule forarbejde, og her kan afdækning være en stor hjælp. 

Malerafdækning understøtter et meget lavpraktisk formål, men er dog en yderst effektiv løsning. Ved at lægge afdækning på gulvet omkring de steder dit malerarbejde foregår, undgår du, at spilde maling på gulvet. Det kan for eksempel være, at noget maling drypper ned fra din malerpensel, eller malerbøtten efterlader et aftryk. Har du husket afdækningen, kan du i ro og mag fokusere på selve malerarbejder. Samtidig kan du med afdækning nemt og hurtigt dække dine møbler helt til, i stedet for at skulle flytte dem ud af rummet.  

 

Hvilken type malerafdækning skal du vælge? 

På Bilka.dk fører vi flere forskellige varianter af afdækning. Det inkluderer eksempelvis afdækningspap, afdækningsfilt og malerplast. Hvert alternativ har sine styrker og begrænsninger. Er du dog i tvivl, hvad det indebære? Så giver vi dig her en hurtig lynguide til de forskellige typer af afdækning: 

  • Afdækningspap - Afdækningspap er primært egnet til engangsbrug som gulvbeskyttelse. Der er ikke det mest kraftige materiale, men til gengæld har du oftest mulighed for købe det i store ruller. 
  • Afdækningsfilt - Afdækningsfilt beskytter gulvet godt og kan holde til en del. En af de klare fordele er her, at du kan genanvende det.  
  • Malerplast - Malerplast er praktisk, holdbart og oplagt at bruge som beskyttelse til møbler, vægbilleder og andet, mens du maler. Du kan også købe det som store ruller. 

 

Mangler du desuden afdækning til stikkontakter, lister og præcisionsarbejde ? Så tag et kig på vores udvalg af malertape.