Motorolie og væsker til bilen
Motorolie og væsker til bilen

Olie og kemi til bilen

Her på siden finder du et bredt sortiment bestående af olier og additiver, der kan bruges til at pleje og vedligeholde din bil. Alle produkter er i høj kvalitet fra kendte brands som Castrol, SONAX, Shell, Gulf, Alaska og flere, så din bil sikres bedste behandling.

Kategorier

Pift bilen op både udenpå og indeni

En bil skal ligesom alle andre køretøjer vedligeholdes af og til for at forblive velfungerende, og fortsat rar at køre i. Ingen bryder sig om at køre rundt i en beskidt og ridset bil, der mangler olie og andre kørevæsker.

Ikke overraskende er en bil's indvendige dele vigtige for bilens overordnede tilstand og derfor også kørselsoplevelsen. Når en bil skal vedligeholdes indeni, handler det bl.a. om påfyldning af olie til motoren, olie til bremserne, påfyldning af kølevæske og meget mere, der får alt det indvendige til at køre rundt. Ofte vil din bil selv informere dig via instrumentbrættet, når den mangler disse ting, men ellers anbefaler vi, at du jævnligt tager et kig i motorrummet for at tjekke efter, at alt er som det skal være.

Udvendigt kan bilen også piftes op på mange måder. I vores sortiment finder du blandt andet slibepasta, ridsefjernere, reparationspinde og lignende. En lille rids eller et stenslag mod bilens overflade behøver ikke være lig med en dyr mekanikerregning. Du kan redde mange af disse småskader selv. Ved hjælp af diverse produkter her på siden, kan du få lakken på din bil til at stråle som aldrig før.

For at få det bedste resultat anbefaler vi, at du tilsikrer via bilens instruktionsbog eller lignende, hvilke produkter, der anbefales til din bil før du klikker et produkt hjem. På den måde sikrer du eksempelvis at bilens motor ikke skades på grund af forkert olie.

Derudover er det altid en god idé at vaske sin bil grundigt, hvis man vil pifte den op. Det kan virke uoverskueligt, at skulle frem med støvsuger, vaskemidler og lignende, men vi mener, det er ganske let, hvis blot man har det rette udstyr. Vi anbefaler for eksempel, at du anskaffer dig en håndstøvsuger, så du slipper for ledninger og tunge løft. Vaskemidler, pudseklude, væsker til at fjerne insekter og meget mere finder du under bilpleje.