Shell PurePlus - En revolutionerende smøreolie

Læs om fordelene ved Shell PurePlus motorolie

Efter mere end 40 års forskning kan Shell, som de eneste på markedet, tilbyde en motorolie, der stammer fra naturgas. Med Gas-to-Liquid (GtL) teknologien, der er beskyttert af 3500 forskellige patenter, opnås en farveløs og lugtfri baseolie, der er fri for svovl.

Kig efter Shell PurePlus logoet for at se, om motorolien er baseret på en GtL baseolie.

Den syntetiske olie har en lang række fordele. Her er de vigtigste:

  • Syntetisk olie bliver ikke tyndere ved høje temperaturer og tykkere ved lave temperaturer på samme måde som traditionel mineralsk olie. Derfor bevarer syntetisk motorolie sin smøreevne og løber let rundt i bilmotoren, uanset om det er sommer eller vinter.

  • Når din bilmotor er kold om vinteren, vil den være lettere at starte. Fordi syntetisk motorolie er tynd i kold tilstand, kommer den hurtigere rundt i hele din bilmotor og beskytter den imod slidtage.

  • Syntetisk motorolie er tyndere end mineralsk motorolie med samme smøreevne. Fordi olien er tyndere, så yder den mindre modstand, og derfor bruger din bils motor mindre brændstof = kører længere på literen.

  • Grunden til at din bil forbruger motorolie er normalt fordi, at olie fordamper. Syntetisk motorolie fordamper langsommere end mineralsk motorolie. Derfor sparer du på forbruget af motorolie.

Se vores relaterede produkter herunder