Tekstilrens

Tekstilrens er et effektivt plejemiddel, hvis der er kommet pletter på eksempelvis bilsædet, sofaen eller gulvtæppet. Du finder vores sortiment af effektiv tekstilrens til rengøring her på siden.

Hvordan renser jeg mit bilsæde?

Når man skal rense et bilsæde, findes der to måder at gøre det på. Man kan rense bilsæderne med enten håndkraft eller maskinkraft. Vores renseprodukter kan bruges ved håndkraft-metoden, og er dermed gode til overfladiske pletter. Forskellen mellem håndkraft og maskinkraft er derfor et spørgsmål om, hvor grundigt bilsædet bliver renset. Vi anbefaler derfor, at man bruger maskinkraft, hvis hele sædet skal renses, men håndkraft hvis der er tale om skjolder og pletter på overfladen.

Når sædet dernæst skal renses for pletter og snavs, er fremgangsmåden meget simpel. Flasken rystes, skummet sprøjtes på tekstiloverfladen, og derefter skal der børstes grundigt på pletten, så den kan opløses. Skummet trænger hurtigt ned i stoffet og løfter skidt og snavs ud. Vi har et stort udvalg her på Bilka.dk af børster og klude, som man kan bruge, når man renser sin bil indvendigt. Når man har børstet godt på pletten, lader man skummet tørre, og støvsuger det efterfølgende op.

Hvis pletten er svær at få væk, kan man prøve endnu engang med samme metode, hvor man eventuelt bruger lidt mere tid med børsten eller lader skummet sidde lidt længere for at opløse pletten.

Det er imidlertid ikke kun tekstiloverfladerne i bilen, der kan renses med produkterne her fra siden, men vi anbefaler, at du tjekker på produktet inden brug, mht. om det kan anvendes på det givende materiale. Generelt er tekstilrens nyttigt på tekstiler, der ikke kan maskinvaskes såsom hynder, sofaer og bilsæder.

Hvordan fjerner jeg dårlig lugt i bilen?

Her på siden har vi ikke kun tekstilrens i den forstand at pletter skal fjernes fra bilsæderne. Vi har nemlig også tekstilrens, der har den effekt, at det fjerner dårlig lugt fra sæderne. Er der for eksempel blevet røget i bilen, så har røgen højst sandsynligt sat sig i bilens sæder. Eller har du haft en hund til at ligge på bilens sæder eller måtter, så kan lugten også godt sidde fast i sæderne. Her på siden har vi lugtfjerner produkter fra brands som SONAX og Alaska, der kan hjælpe til en bedre duft i bilen.

Her på Bilka.dk får du altså både produkter, der kan gøre din bil pletfri og lugtfri. Vores produkter kommer i forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få en flot, ren og duftende bil.