Poleringsprodukter

Hvis din bil har mistet sin glans og skinnende farve, og hvis den tilmed har fået lidt brugsridser i lakken, så er det tid til at få bilen poleret. Her på siden har vi effektive produkter til dig, der selv ønsker at polere bilen.

Hvordan polerer man sin bil?

Der er mange guides, anbefalinger og brugsanvisninger til, hvordan man bedst muligt polerer en bil. Vi har samlet lidt herunder, så du kan blive klogere på, hvordan du kan få pudset din bil, så den kan skinne mere end nogensinde før.

  • Vask
  • Tør
  • Polér

 

Det første step er, at vaske din bil, så alle urenheder, skidt og snavs er væk fra lakken. Her på bilka.dk har vi en masse produkter, du kan bruge til at få en ren bil. Se for eksempel vores bilshampoo, der er udviklet specifikt til at rengøre og samtidig skåne lakken på din bil. Se også vores rengøringsredskaber, hvor du finder autobørster, multisvampe og meget mere.

Når din bil er ren og ikke mindst tør, er det tid til at polere. Vi anbefaler, at du tjekker forskrifter fra fabrikanten inden du går i gang med at polere din bil, så du sikrer det bedste resultat. De fleste midler til at polere biler med, skal påføres med en skumsvamp, så det påføres jævnt på lakken.

Når du arbejder med poleringsmidlerne, er det en god idé, at bruge varierende og faste strøg, så du sikrer, at poleringsmidlet kommer grundigt og ordentligt ind i lakken. Det er vigtigt, at midlet bliver arbejdet godt igennem til det bliver transparent, da det er her, det viser sin effekt.

Efter at have poleret bilen, er det godt at tjekke efter for overskydende midler. Her kan man passende tjekke i sollys om der er rester tilbage, da dette lys viser det meget tydeligt. Til at fjerne poleringsmidlet kan man passende bruge vaskeskind, der nænsomt og effektivt fjerner det overskydende middel.

Husk at det kan tage tid at polere sin bil alt efter hvor ridset og mat lakken er. Så hvis din bil har meget brug for at blive poleret, så gå enten til en professionel eller gør det selv en dag, hvor du har overskud og energi til det. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det, da din bil vil komme til at skinne som ny.