Glasrens

Her på siden finder du produkter, der er effektivt og nemt rengører bilruderne. I vores sortiment finder du glasrens fra kendte brands som Alaska, SONAX og Basta, der effektivt fjerner snavs, olie, sod og lignende fra bilens ruder.

Hvordan renser jeg mine bilruder bedst muligt?

Der er mange muligheder, når man skal rengøre bilens ruder. Du har måske prøvet at købe en ny bilrens, hvor der efter brug bliver ved med at komme striber, og dine ruder hurtigt bliver beskidte igen. For at undgå dette, anbefaler vi, at man investerer i en ordentlig glasrens. Her på Bilka.dk har vi kvalitets-rens, der har effektive formler, der fjerner snavs, skidt, insekter, fedtede fingeraftryk og lignende uden at efterlade striber. Du finder produkter, der har spray-funktion, så du nemt og hurtigt kan fjerne snavs, olie, sod og lignende.

Alt efter hvilken type glasrens, man benytter, er det altid et godt råd aldrig at pudse ruderne, når de er varme. Varmen får blandt andet alkoholen, der er i glasrens, til at fordampe og dermed mindskes virkningen og effekten af produktet. Derudover kan varmen også få en microfiberklud, der kan bruges til at pudse ruden, til at afgive fnuller, hvilket ikke desto mindre kan gøre dine ruder endnu mere beskidte.

Når du skal i gang med at anvende glasrens, er proceduren rimelig simpel. Her skal du blot bruge glasrens og en klud. Vi anbefaler, at du sprayer ruderne én gang, så de er dækket til uden at være plasket til. Derefter tørrer du ruderne over eventuelt med en micofiberklud, der er udviklet til selv samme formål.

Det er altså ikke kun temperaturen i og udenpå bilen, du skal være opmærksom på, men også hvor meget glasrens du anvender. For meget glasrens sammen med en micofiberklud, kan mindske "microfiber" effekten. Efter at du har tørret ruderne over første gang, vender du blot kluden om og tørrer efter igen. Således får du skinnende og rene ruder.

 

Brug også auto-glasrens i hjemmet

Vores glasrens-produkter er udviklet til anvendelse på bilruder, men de kan også sagtens bruges til glas og spejle i hjemmet. Er der eksempelvis kommet en masse fedtede fingre på vinduerne efter de små, eller er teenager-værelsets spejl fyldt med læbestift? Så er vores glasrens produkter meget effektive, og vil med sikkerhed efterlade dine vinduer og spejle så gode som ny efter brug.