Disney Prinsesser

Disney Prinsesser er en samling af alle de populære prinsesser fra Disney. I Disney Prinsesser universet finder du Tatiana, Ariel, Mulan, Jasmin, Askepot, Merida, Rapunzel, Pocahontas, Belle, Tornerose og ikke mindst Snehvide.

12 sjove prinsesseudfordringer

Få magisk tid sammen med Rapunzel, Tiana, Ariel og mange flere Disney prinsesser i 12 sjove prinsesseudfordringer. Hver udfordring er inspireret af en Disney prinsesses historie, personlighed eller evner. Print udfordringerne her og skab sjove prinsessestunder for dig og dine børn.

Prinsesser med mange forskelligheder

Disney Prinsesser er en god blanding af prinsesser med hver sin forskellighed. Der er den smukke Snehvide, der er mild og rar, eller Askepot, som er vokset op blandt onde stedsøstre, men alligevel vandt prinsen. De mere atypiske Disney Prinsesser er Mulan, som klæder sig ud som en mand for at slås i hæren mod hunnerne eller Pocahontas, der er indianer og har levet hele sit liv i skoven.

Disney Prinsesser er en serie fyldt med prinsesser med hver sin personlighed, der fortæller historier om mod, hjertevarme og at være den man inderst inde er.
 

Indret dit værelse med Disney Prinsesser

Mange børn drømmer om at blive prinsesse en dag, og med Disney Prinsesser kan dette ønske opfyldes. Fyld børneværelset med lækre møbler med Disney Prinsesser, se blandt andet den flotte Disney Prinsesser karetseng og klædeskabet med det flotte motiv af Disney Prinsesser.

Udover møbler finder du også masser af legetøj med Disney Prinsesser, som dit barn kan bruge mange timer på at lege med. Udfordrer fantasien med dukker, LEGO eller klæd-ud-tøj med Disney Prinsesser.