Spiderman

Spiderman er fuld af action, heltegerninger og humor, som mænd i alle aldre kan relatere til. Hans historie om magt og ansvar, og hans verdensomspændende popularitet har givet genklang i markedet over fem årtier, på tværs af alle forlag og multimedie-platforme.

Historien om Spiderman

Spiderman får sine overnaturlige kræfter, da han som teenager bliver bidt af en radioaktiv edderkop. Peter Parker er Spidermans rigtige navn, og da Peter Peter Parker opdager hans nye evner, beslutter han sig for at tjene penge på det ved brydning. Da Spidermans onkel senere bliver dræbt af en tyv, beslutter Spiderman, at han vil bruge sine evner til at bekæmpe kriminalitet.

Spidermans utrolige kræfter

Peter Parker udvikler flere seje evner, da han bliver til Spiderman. Disse evner gør at Spiderman er i stand til at fange forbrydere i alle afskygninger.

En af de sejeste evner Spiderman har, er han kan skyde edderkoppespind ud fra sine håndled. Spiderman kan kan også hænge fast i alle slags overflader, hvilket betyder, at han kan klatre op af vægge og holde sig fast på væggen, selvom det kun er foden, der rører vægggen.

Da Spiderman jo er edderkoppehelt, har han selvfølgelig også edderkoppesansen, som advarer ham mod farer, så han altid er helt parat, når de onde kommer. Som alle andre helte, har Spiderman selvfølgelig også overmenneskelig styrke, så han kan løfte mange tons.